Linnea Widmark

Linnea Widmark är en svensk profil som är född den 2 maj 1996. Hon är bosatt i Stockholm och har tidigare drivit en blogg som hon nu avslutat, dock planerar hon att börja skriva igen. Hon har även ett stort konto på Instagram där hon heter @linneawidmark, med över 85 000 följare. Profilen har ett stort fotointresse och gillar att synas både bakom och framför kameran, och hon har bland annat synts i reklamkampanjen för Bianca Ingrossos varumärke "By Bianca"

Linnea Widmark är flickvän till sångaren Benjamin Ingrosso. Paret har idag varit tillsammans sedan 2014,  bortsett från ett kortare uppbrott under våren 2017. Det var under deras deras tid isär som Benjamin sjöng "Dance you off" i melodifestivalen som handlade om Linnea. Några månader senare under samma år hittade de tillbaka till varandra igen och har nu varit ett par i fyra år. Linnea har även synts i tv-programmet "Wahlgrens värld", där hon bland annat följt med familjen Wahlgren på husvagnssemester i Italien. Hon är också nära vän med Benjamins storasyster Bianca Ingrosso och de syns flitigt på varandras sociala medier. 

Linnea har en tvillingsyster vid namn Maya Widmark, (fullständigt namn Maja Eleonora Widmark) som hon står väldigt nära, men till skillnad från Linnea är Maya mer privat. 

Linnea Widmark Modette

1