Bianca Ingrosso om att dejta en tjej: "Jag har..."

Bianca Ingrosso om att dejta en tjej: "Jag har..."
Bianca Ingrosso tar bladet från munnen och berättar hur hon tänker kring att dejta en tjej. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Hur tänker Bianca Ingrosso kring sitt kärleksliv, och är det en tjej eller kille som hon ser sig själv med i framtiden? Nu berättar Bianca om hur ser på att dejta en tjej.

Sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut har det florerat många frågor kring huruvida Bianca träffat någon ny eller inte. Att Phillipe träffat en ny partner, det är ett faktum. Han har sedan en tid tillbaka synts ihop med en tjej vid namn Rebecca Lindbergh

Men hur ligger det egentligen till med Biancas kärleksliv? 

Bianca Ingrosso och hockeyspelaren Patrick Cehlin 

Hon har flera gånger uttalat sig om att det finns någon speciell person i hennes liv. Men specifikt vem denna person är ´har hon valt att hålla utanför rampluset. 

Hon har däremot setts umgås en hel del tillsammans med en viss hockeyspelare den senaste tiden, närarme bestämt Patrick Cehlin

"Han är otrolig" 

När hon besökte Kristallengalans röda matta fick hon även frågan om hur statusen mellan henne och hockeyspelaren är, varpå Bianca berättade om deras sommar som de nyligen spenderat ihop.

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses. Han är en jättenära vän till mig, sa hon till Aftonbladet på röda mattan och fortsatte:

– Hela hans gäng är helt underbart och vi har haft en fantastisk sommar. 

Bianca Ingrossos ord om att dejta en tjej 

I en ny video som Bianca Ingrosso publicerat på sin Youtube-kanal yttrar hon nu helt nya kärlekstankar. 

Hur skulle det vara om hon dejtade en tjej, och skulle hon kunna tänka sig att göra det? Det är frågar som en fråga som dyker upp under Biancas frågestund resulterar i. 

– Alltså, om du inte har provat så vet du inte. Jag har inte testat än, så vem fan vet, säger hon och uttrycker att hon skulle kunna se sig själv med en tjej.

– Jag har bara inte träffat någon än som jag har blivit såhär... 

Hade mått bra av att vara med en tjej 

Bianca blir avbruten av sin kollega och vän Saga Frisk Sundberg som säger att hon tror att Bianca hade mått bra av att vara tillsammans med en tjej. Bianca instämmer.

– Det tror jag med. Vi får se, det får tiden utvisa. 

Bianca Ingrosso svarar på frågor i en ny Youtube-video.

Lästips:Patrick Cehlin – här kan du läsa mer om hockeyspelaren

LästipsHan är hockeyspelaren som syns ihop med Janni Delér