Phillippe Cohens kärlekslycka med flickvännen Rebecca

phillipe-cohen
Phillipe Cohen har hittat kärleken på nytt i flickvännen Rebecca Lindbergh Thor. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Instagram/@rebeccalindbergh
Dela på Pinterest
Phillipe Cohen var i många år i en relation med Bianca Ingrosso fram tills att paret valde att gå skilda vägar sommaren 2022. Krögaren har nu hittat kärleken på nytt och visar glatt upp lyckan för offentligheten.

Krögaren Phillipe Cohen, 29, var i många år i en relation med Bianca Ingrosso, 28. Parets relation kantades av många upp-och nedgångar fram tills att de valde att avsluta relationen för gott sommaren 2022. Nu har Phillippe hittat kärleken på nytt i Rebecca Lindbergh Thor, 27.

Phillippe Cohens kärlekslycka med flickvännen

Phillippe har sedan uppbrottet från Bianca Ingrosso varit förtegen om sitt kärleksliv, men har titt som tätt delat med sig av bilder från den nya relationen. Paret var bland annat gäster tillsammans på Phillippe vänners bröllop i samt på semester i Italien i sommar, något som paret publicerat bilder ifrån på sina sociala medier.

I ett nyligen publicerat inlägg på Instagram delar Rebecca bilder från sin födelsedag, som hon firat tillsammans med pojkvännen och vänner. På en bilderna syns Phillippe få en puss på kinden av flickvännen, som även kommenterat ett hjärta under bilden. 

Källa: Instagram/@rebeccalindbergh

Bianca Ingrossos ord om exets nya relation

Bianca Ingrosso har tidigare uttalat sig om Phillippe nya relation i samband med att hon var gäst i podcasten "Högt i tak" med Rosanna Charles och Sanna Guidetti. Där fick hon frågan hur hon känner inför att exet har träffat en ny tjej. 

– Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull. Och jag känner ju henne, svarar Bianca och fortsätter:

– Vi var ju på Lollapalooza. Och så var jag lite bakfull en dag och fick en överväldigande känsla, som gjorde mig tårögd, över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll.