Oliver Ingrosso om uppväxten och föräldrarnas jobbiga skilsmässa: "Kaos"

Oliver Ingrosso om uppväxten och föräldrarnas jobbiga skilsmässa: "Kaos"
Oliver Ingrosso öppnar upp om sin uppväxt när han gästar "Framgångspodden". - Foto: Stella Pictures/ Patrik Österberg, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso talar ut och berättar om sin barndom och om föräldrarnas skilsmässa. – Man var ju alltid i centrum och de kunde tjafsa jäkligt mycket, säger han i "Framgångspodden".

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso blev tillsammans 1985 och gifte sig 1993. 2002 beslutade de sig för att gå skilda vägar och gick då igenom en skilsmässa som blev mycket uppmärksammad i media.

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos uppmärksammade skilsmässa 

I samma veva som skilsmässan ägde rum anmälde Pernilla Emilio för misshandel. Den drog hon senare tillbaka. Några år efter den anmälan anmäldes Emilio på nytt, då för mordhot, rapporterade Aftonbladet då. Därefter åtalades han för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Mellan åren 1985 och 2002 blev det numera ex-paret föräldrar till tre barn: Benjamin IngrossoBianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. Varken Benjamin eller Bianca, som varit i rampljuset och pratat öppet och ärligt om sitt liv mer än vad Oliver gjort genom år, har valt att inte dela särskilt mycket om sin barndom. 

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig i maj 1993. Mark Earthy/TT

Oliver Ingrosso gästar "Framgångspodden"

Men nu, i samband med att Oliver Ingrosso släpper sin kokbok "Quanto Basta", gästar han "Framgångspodden" och talar då ut om sin barndom. 

Under intervjun, som leds av Alexander Pärleros, beskriver Oliver Ingrosso sin barndom med ett ord: Kaos.

– Jag vet inte, kaos typ tror jag är det första ordet, svarar han när Pärleros frågar honom vad han tänker på när han tänker tillbaka på sin barndom. 

Han beskriver att han under en period av sin uppväxt inte reflekterade särskilt mycket kring den stora uppmärksamheten som fanns och finns runt familjen. Det var först när en utomstående person frågade om hur det var med honom mitt i all uppståndelse som han förstod att det han var med om kanske inte var något som alla går igenom. 

– Jag vet att när jag gick gymnasiet så kom det fram lärare och var så här "är du okej?". 

"Kunde tjafsa jäkligt mycket"

Oliver Ingrosso berättar att det kunde bråkas en hel del hemmavid. 

– Man var ju alltid i centrum och de kunde tjafsa jäkligt mycket.

Han berättar även att han upplevde att Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso pratade en hel del bakom ryggen på varandra, något han själv inte alls står bakom. 

– Du kan tycka vad du vill om din respektive men kidsen borde du lämna utanför, säger Oliver Ingrosso. 

Oliver Ingrosso blev nyligen pappa till sonen Kalí som han har tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown

LästipsOliver Ingrosso om första mötet med Zoe-Fay Brown: "Gick hyfsat snabbt"

LästipsOliver Ingrosso: Flickvän, restaurang och så mycket tjänar han