Robinson-deltagaren fann kärleken i programmet: "Vi är ett par"

robinson-kärlek
Daniela hittade kärleken i programmet – nu avslöjar hon med vem. - Foto: TV4/Daniel Sahlberg
Dela på Pinterest
Robinson 2023 har inte bara bjudit på spännande spelstrategier, utan även oväntade kärlekshistorier. Daniela Maniscalchi, som blev den första att lämna tävlingen, fann nämligen oväntat kärleken i programmet.

Robinson 2023 kickade minst sagt igång med en minnesvärd premiärvecka. I veckans öråd hade deltagarna en öppen röstning, vilket ledde till att Magnus Kannerbro, 53, och Daniela Maniscalchi, 40, fick lika många röster var. Gruppen beslutade till sist att det var Daniela som fick lämna äventyret. Men en sak hann hon med innan hon tvingades lämna programmet – nämligen att hitta kärleken.

Daniela Maniscalchi berättar om kärleken 

Nu står det nämligen klart att två av deltagarna fann varandra i programmet och är ett kärlekspar idag. Dessa är inga mindre än Daniela och Johan Gärtner, 34. 

Månader efter inspelningen, berättar Daniela för TV4 att det var blandade känslor när hon tittade på avsnittet, särskilt eftersom hennes nuvarande pojkvän Johan var en av de som röstade ut henne.

– Något som var lite ironiskt nu i efterhand var att bli påmind om att även min numera pojkvän Johan röstade på mig, säger Daniela.

Hon berättar att även Johan fick dåligt samvete av att se avsnittet där han röstar ut Daniela.

– Han fick väl lite dåligt samvete, i och med att det påverkade min fortsatta framtid i äventyret. Men jag känner att vi knappt kände varandra då, så det är inga hard feelings. Men jag har ändå påpekat att jag aldrig hade gjort så mot honom, säger Daniela.

Även om paret träffades i programmet, var det först när de båda kom hem som kärleken uppstod på riktigt. 

– Vi klickade väldigt bra, men tänkte inte alls på det sättet. Inget hände på Filippinerna, men vi bor ganska nära varandra, jag i Göteborg och han i Mölndal. Vi träffades när vi kom hem, då umgicks vi som vänner och nu är vi ett par. Det är väldigt nytt, säger hon.