Sanna Guidetti rasar mot "Robinson"-Tove: "Korkat"

Sanna Guidetti rasar mot "Robinson"
Sanna Guidetti är en inbiten "Robinson"-tittare och har ett och annat att säga om årets säsong. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, TV4/Robinson
Dela på Pinterest
"Robinson" 2023 har nyss startat, och det är redan en person som inte gått någon tittare obemärkt förbi. Inte heller Sanna Guidetti har missat Tove Dalsryds omtalade klänning.

Årets säsong av "Robinson" är igång och så även åsikterna om den. I sociala medier har det redan under den första veckan strömmat in kommentarer där tittare uttrycker sina tankar och känslor kring de gångna avsnitten. 

Tove Dalsryds långklänning skapar reaktioner 

Något som uppmärksammats lite extra de senaste dagarna är en av deltagarnas klädsel. 

"Mycket intressant klädval..."

"Klart hon inte sprang, klädd i långklänning!!" 

"Ja långklänning är ju väldigt praktiskt på en öde ö" 

Det är deltagaren Tove Dalsryd som äntrar tävlingen iklädd långklänning. Den första tävlingen går dessutom ut på att ge sig ut i vattnet och simma en hel del. Men det kommer att visa sig inte vara några problem för Tove. Hon avstår nämligen tävlingen och väljer istället att ta sig an den immunitet som erbjuds för varje lag, något som inte blir helt uppskattat av de andra lag Syd-medlemmarna. Du kan läsa mer om det här.

Sanna Guidettis reaktion på omtalade klänningen i Robinson: "Dömde henne på tre sekunder"

En av de som har ett och annat att säga om årets säsong av "Robinson" är influencern Sanna Guidetti. I ett avsnitt av podcasten "Högt i tak", som hon driver tillsammans med Rosanna Charles, tar hon bland annat upp "Robinson"-deltagaren Tove Dalsryd:

– Jag dömde henne på tre sekunder. Dels för att hon har en klänning på sig i "Robinson", säger hon och tillägger sedan:

– Grejen är den, jag tyckte att hon var skitduktig och att hon tar immunitetshalsbandet, det var korkat. 

Sanna Guidetti berättar att hon däremot tycker att det är lite väl konstigt att komma iklädd långklänning när man ska tävla i "Robinson":

– Sen när man får höra mer om henne, att hon på riktigt har kollat på "Robinson" sen hon var liten. Det blir ännu värre att hon dyker upp i den här klänningen. Jag kan liksom inte förstå. 

Tove Dalsryd ger svar på tal 

När de sendan får kontakt med Tove Dalsryd och låter henne utveckla sitt val av klädsel ger hon följande svar på tal:

– Vi blev kidnappade från hotellrummet och då hade jag på mig den här klänningen. Det var absolut inte en del av min "Robinson"-packning. Jag fattar att jag ser helt dum i huvudet ut som tar med en vit klänning till "Robinson". 

Men det här är inte första gången Sanna Guidetti är engagerad i "Robinson". Även förra året var hon inte snål med att uttrycka sig om vad hon tyckte och tänkte om den då pågående säsongen och dess deltagare