Molly Sandéns känga till Benjamin Ingrosso – nu ger han svar på tal

Molly Sandéns känga till Benjamin Ingrosso – nu ger han svar på tal
Benjamin Ingrosso och Molly Sandén har varit kollegor i artistbranschen sedan 2006 då de båda medverkade i "Lilla melodifestivalen". - Foto: Claudio Bresciani/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Molly Sandén och får sig lite av en chock när hon upptäcker vad Benjamin Ingrosso har i sin loge. "Vad sker?", undrar artisten.

Artistkollegorna Molly Sandén och Benjamin Ingrosso uppträdde nyligen på samma gig där de fick äran att dela loge med varandra.

När Molly Sandén dök upp i logen upptäckte hon att ena sidan av logen var tillägnad henne själv. Där var det lyxigt uppdukat med allt från olika drycker, godis och frukt. 

Molly Sandén ifrågasätter Benjamin Ingrosso i ny video

Men på andra sidan långbordet i logen, på Benjamin Ingrossos sida, där var det minst sagt ett lite snålare utbud av saker att förtära.

– Jag insåg precis att jag delar loge med Benjamin och jag bara "fan vad ni har dukat upp fint här", säger Molly Sandén i en video som hon publicerat på Tiktok.

Hon fortsätter filma och visar då upp Benjamins sida av logen:

– Så står det en liten sorgsen flaska här borta.

På Benjamin Ingrossos sida står hans initialer skrivna och bredvid dem finns två flaskor mineralvatten, en flaska vin samt ett litet fat med inplastad frukt. 

Molly Sandén har taggat Tiktok-inlägget med "vad sker" och skriver även "undrar vad som står på Benjamins rider".

Molly Sandéns rider till vänster och Benjamin Ingrossos till höger. Foto: Tiktok/@mollysanden

Benjamin Ingrossos svar på tal till Molly Sandén 

Tiktok-videon resulterade i att även Benjamin spelade in en video tillägnad logen. 

"Molly sågade min rider när vi delade loge i fredags", skriver han i sin svar på tal-video. 

Därefter syns klipp på när han mumsar i sig allt från kanelbullar och smörgåsar till gratinerade kräftor – två timmar innan det är dags för honom att vistas i logen. 

Skärmdumpar från Benjamin Ingrossos Tiktok-video. Foto: Tiktok/@benjyingrosso

Benjamin hade helt enkelt magen full med så pass mycket andra goda saker att han inte behövde speciellt mycket godsaker i den omtalade logen.