Oliver Ingrossos fina hyllning till Bianca: "Så extremt jäkla mäktigt"

oliver-ingrosso
Oliver Ingrosso är en av de som gästar helgens "Bianca". - Foto: Discovery+, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Tidigare i veckan öppnade Bianca Ingrosso dörrarna till Caia Cosmetics första popup-butik. Nu hyllar storebror Oliver Ingrosso Biancas lansering som minst sagt blev en succé.

Oliver Ingrosso, 33, har precis som syskonen Bianca och Benjamin, varit känd sedan barnsben. Men till skillnad från sina syskon har Oliver för det mesta hållit sig undan rampljuset, fram tills nyligen. Senaste året har han hunnit med allt från att öppna sin egen restaurang, till att bli pappa till sonen Kalí. Nyligen kom även nyheten att han släpper sin allra första kokbok i november.

Oliver Ingrossos hyllning till lillasyster Bianca

Tidigare i veckan lanserade Bianca Ingrosso den första fysiska butiken för sitt skönhetsvarumärke Caia Cosmetics på varuhuset NK i Stockholm. Från tidigt på morgonen fram tills långt in på eftermiddagen ringlade en lång kö av besökare, alla där för att besöka butiken.

Oliver Ingrosso var inte sen med att hylla sin lillasyster till framgången:

"Jag lägger inte ofta upp saker om min familj. De får och gör det så extremt bra med publiciteten själva. Men det tar ju inte ifrån hur stolt jag är som storebror alla gånger! Men att min syster drog 7000 personer till NK igår är helt absurt. Så extremt jäkla mäktigt så det finns inte. Fy i helvete vad duktig du är verkligen!!!!", skriver Oliver på sina sociala medier.

Källa: Instagram/@oliveringrosso

Lästips: Oliver Ingrosso: Flickvän, restaurang och så mycket tjänar han