Maja Nilsson Lindelöfs känslosamma text efter händelsen i Bryssel: "Finns inga ord"

Maja Nilsson Lindelöf efter händelsen i Bryssel: "Finns inga ord"
Maja Nilsson Lindelöf är influencer och driver modevarumärket Lis Bonne Atelier. Victor Nilsson Lindelöf är lagkapten i Sveriges landslag i fotboll. Han spelar även i Manchester United. - Foto: Instagram/@majanilssonlindelof, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Den terrorattack som svenska medborgare drabbades av i Bryssel under måndagskvällen har berört många, däribland paret Victor och Maja Nilsson Lindelöf.

Strax innan avspark i EM-kvalmatchen i fotboll mellan Sverige och Belgien kom uppgifter om att två personer iklädda Sverigetröjor blivit skjutna till döds i centrala Bryssel. 

Matchen avbröts i halvtid vid ställningen 1–1. 

– Det fanns ingen annan väg ur det här än att inte spela matchen. Nog är det bättre att vi får ordning och reda i vårt samhälle än att spela om matchen, sa Sveriges förbundskapten Janne Andersson på en presskonferens efter dådet. 

Lagkaptenen Victor Nilsson Lindelöf instämde:

– Belgien är redan klara för EM och vi kan inte ta oss dit. Så jag ser ingen mening med att spela klart matchen.

Victor Nilsson Lindelöfs känslosamma ord: "Förkrossad"

På Instagram uttalar sig Victor Nilsson Lindelöf ytterligare en gång om terrordådet i Bryssel:

"Jag är chockad och förkrossad över de fruktansvärda händelserna med de iskalla attackerna mot våra svenskar i Bryssel. Jag saknar ord för den ondskan och omänskligheten, jag vill skicka mina djupaste kondoleanser till familjerna och vännerna till de drabbade. Samtidigt går mina tankar till alla supportrar i Belgien igår kväll, ingen ska någonsin gå på en fotbollsmatch och känna sig osäker när de stöttar sitt lag."

Maja Nilsson Lindelöf visar sitt stöd till drabbade i Bryssel

Även hans fru, Maja Nilsson Lindelöf, har uttryckt sig om den tragiska händelsen:

"Det finns inga ord. Mina tankar går till alla drababde igår. Till offren och deras familjer. Till alla svenska fans. Till Sverige."

"Och dig vill jag bara ha hem nu", skriver hon i en annan post riktad till sin make. 

Foto: Instagram/@majanilssonlindelof