Maja Nilsson Lindelöf: Familj, inbrottet och relationen till Sanna Guidetti

Allt om influencern och modeskaparen Maja Nilsson Lindelöf.
Allt om influencern och modeskaparen Maja Nilsson Lindelöf. - Foto: Instagram @majanilssonlindelof / STELLA Pictures / Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Hur mycket vet du om Maja Nilsson Lindelöf? Här hittar du allt om populära influencern; från mode och uppväxten, till relationen med Sanna Guidetti och inbrottet i Manchester.

Maja Nilsson Lindelöf är en svensk influencer med fokus på mode, skönhet och livsstil. Hon driver sin egen blogg och har över 240 000 följare på Instagram. Till en början var hon kanske mest känd som fotbollspelaren Victor Nilsson Lindelöfs flickvän, men har sedan paret blev tillsammans skapat sin egen framgång genom sociala medier och mode.

Hennes namn började växa allt mer under 2016 när hon startade sin blogg. Där får man följa med i hennes liv och hon var tidigt öppen med sina privata känslor och tankar, vilket snabbt lockade fler följare. 2017 startade hon även podcasten Livet på Läktaren tillsammans med Sanna Guidetti.

Idag är Maja en av Sveriges mest populära influencers och hon har dessutom startat sitt eget klädmärke vid sidan av sitt arbete med sociala medier.

Maja Nilsson Lindelöf ålder - hur gammal är hon?

21 december 1993 föddes Maja Elisabeth Nilsson i Katrineholm, beläget lite över en timme från Västerås, där hon växte upp med familjen. Maja Nilsson Lindelöf fyller 30 år 2023.

Maja Nilsson Lindelöf: Familj och uppväxt

Maja har ett syskon - en äldre bror vid namn Albin. Hon pratar inte mycket om varken sin storebror eller sin pappa, men hon har länge varit öppen med den starka och fina relationen hon har till sin mamma.

Efter gymnasiet flyttade Maja till Stockholm, men ändrade sig kort därefter för ett liv i Oslo. Där bodde hon och arbetade som servitris tills hon beslöt sig för att flytta till kärleken, det vill säga till Victor Nilsson Lindelöf, som då befann sig i Lissabon.

Här bor Maja Nilsson Lindelöf

Idag bor Maja framförallt i Manchester tillsammans med maken Victor och deras två barn, Ted Louie och Frances. Paret har bott i Storbritannien sedan 2017 då Victor började spela för Manchester United. De har även en lägenhet i Stockholm och ett nyrenoverat hus i Västerås, parets hemstad där deras familjer fortfarande bor.


Läs mer: Maja Nilsson Lindelöf visar upp lyxvillan i Västerås

Hur träffades Maja och Victor?

Maja träffade kärleken Victor för första gången på festivalen Summerburst år 2013. Efter festivalen hörde hon av sig via Facebook och paret har hållit ihop sedan dess.

Under en romantisk resa till Maldiverna sommaren 2017 gick Victor ned på ett knä och friade. Paret gifte sig därefter på Krägga Herrgård i maj 2018.

Idag har paret även två söner, Ted Louie född 2019 och Francis född 2021.

Podcasten med Sanna Guidetti

I januari 2019, efter 77 publicerade poddavsnitt valde vännerna att lägga ned podcasten Livet på Läktaren. Sedan har de inte synts särskilt mycket på varandras sociala kanaler och har inte heller kommenterat podcastens försvinnande. Det har länge spekulerats kring vad som hänt mellan tjejerna men vad som egentligen har hänt är det bara de själva som vet

Idag har Sanna Guidetti startat en nya podcasten Högt i tak med Rosanna Charles och Maja fokuserar på sina sociala medier samt hennes eget klädmärke Lis Bonne Atelier

Hur lång är Maja Nilsson Lindelöf?

Maja är 162 centimeter lång.

Inbrottet i Manchester

I januari 2022 blev Victor och Maja Nilsson Lindelöf utsatta för ett inbrott i sitt hus i Manchester. Vid tillfället var Maja hemma själv med parets två barn när hon plötsligt fick ett samtal från familjens säkerhetsteam som ringde för att råda Maja och barnen att låsa in sig i ett rum. 

Fyra män i 20-årsåldern har dömts för inbrottet, rapporterar Sportbladet, som refererar till The Sun. Männen dömdes till mellan två och fyra års fängelse,

Följ Maja Nilsson Lindelöf på sociala medier!

Gör som hundra tusentals andra och följ Maja på hennes sociala medier. Hon uppdaterar ofta och tar med en genom hennes liv med allt från vardag och fotbollsmatcher till lyxiga event och lanseringar. 

Instagram och Youtube

Du hittar henne på Instagram under namnet @majanilssonlindelof och på Youtube heter hon Maja Nilsson Lindelöf