Janni Delér svarar på frågan alla undrar – så ligger det till med kärlekslivet: "Jag är glad"

Janni Delér svarar på frågan alla undrar – så ligger det till med kärlekslivet: "Jag är glad"
På bild: Janni Delér, Dick Axelsson. - Foto: Instagram/@jannid, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
I podcasten "Two of a kind" berättar Janni Delér hur det ligger till med kärlekslivet, och sätter då ner foten kring det hela.

Influencerparet Janni Delér och Jon Olsson var tillsammans i tolv år. Relationen tog slut sommaren 2022 och i samband med det gick de också ut på sina sociala medier och berättade att de ansökt om skilsmässa

"Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigare i somras bestämde vi oss för att inte längre vara ett par. Nu när det har sjunkit in för oss båda tyckte vi att det var dags att dela det med alla som varit en del av vår resa.", skrev ex-paret i ett gemensamt inlägg på Instagram då. 

Jon Olssons nya flickvän Annette Haga 

Nu har lite mer än ett år gått sedan Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar. 

Jon Olsson har gått ut med att han har hittat kärleken på nytt i den norska influencern Annette Haga

Janni Delér sätter ner foten efter frågan om kärlekslivet

Men hur ser det ut i Janni Delérs kärleksliv? Det är en fråga många verkar ställa sig. Enligt Janni själv är det en fråga hon tar emot mer eller mindre varje dag: 

– Jag fattar ju att folk undrar. Tro mig, jag får frågan varje dag, säger hon i podcasten "Two of a kind" som hon driver tillsammans med sin syster Michaela Delér

Janni Delér förklarar att eftersom att hon haft ett väldigt offentligt förhållande i tolv år så känner hon att det kanske är nog med det nu, i alla fall för ett tag framöver:

– Jag bara känner att jag orkar inte mer. Jag vill ha ett privatliv nu.

Hon tillägger: 

– Känner jag för att jag vill dela något om det så kommer jag göra det, men jag mår bra och jag är glad. 

Åt parmiddag ihop

En som däremot har synts till en hel del i Janni Delérs Instagram-flöde på senaste är hockeyspelaren Dick Axelsson. Han dyker frekvent upp i hennes kommentarsfält och har även synts äta parmiddag ihop med Janni, hennes syster Michaela och hennes man Jens Byggmark

Foto: Instagram/@michaeladeler

Dick Axelsson duckar frågan om kärlekslivet

Dick Axelsson har även varit med på Michaela Delérs och Jens Byggmarks Youtube-kanal. Under sin medverkan i en av kanalens videos får han en fråga om hur det ligger till med kärlekslivet.

Han ger dock inget vidare svar, utan försöker ducka frågan genom att skratta och gå iväg från frågeställaren Jens Byggmark.

Dick Axelsson. Foto: Youtube/Vägen mot skilsmässan