Nicci Hernestigs video väcker känslor hos följarna: "Blir så ledsen"

nicci-hernestig
Nicci Hernestig väntar sitt första barn i november. - Foto: Instagram/@niccihernestig, TV4/Jakob Dahlström
Dela på Pinterest
Nicci Hernestig och Andreas Deak meddelade nyligen att de går skilda vägar, kort efter att de gått ut med att de väntar barn tillsammans. Sedan dess har Nicci valt att genomgå graviditeten ensam, något som rört upp starka känslor bland hennes följare.

Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, träffades i dokusåpan "Love Island" i början av 2023 och blev kort därefter ett par. I juni delade paret med sig av den glädjande nyheten att de skulle bli föräldrar till en liten flicka.

Men plötsligt tog kärlekssagan en oväntad vändning. Kort efter att Nicci och Andreas gått ut med graviditeten, valde paret att gå skilda vägar. Vad som ligger bakom beslutet är fortfarande oklart, då ingen av dem har gett några detaljer om situationen. Nicci har dock vid flertalet tillfällen uttryckt starka känslor av sorg och besvikelse på sina sociala medier, vilket fått följarna att undra vad som egentligen har hänt. 

Följarnas starka reaktioner efter inlägget

Sedan uppbrottet har Nicci beslutat sig för att genomgå graviditeten ensam. Nyligen delade hon en video på sina sociala medier från ett besök på mödravårdscentralen, där hon lyssnade på sin dotters hjärtslag.

"Det är en magisk känsla att få höra min dotters hjärtljud. Att jag kommer få träffa min prinsessa om bara några veckor. Jag längtar ihjäl mig", skriver Nicci på Instagram.

Inlägget har dock rört upp starka känslor bland hennes följare. Vissa menar att Andreas bör få vara en del av upplevelsen, medan andra står på Niccis sida och tycker att det är hennes beslut att fatta.

"Otroligt mysigt! Men otroligt sorgligt att du berövar pappan på detta. Även om hon ligger i din mage och din kropp, så är detta stunder som du tar ifrån honom som han aldrig får tillbaka... Han har lika stor rätt som du", kommenterar en följare.

"Blir så ledsen inombords. Är inte detta något du borde dela med Andreas. Att få höra sitt barns hjärtljud för första gången. Visst ni är osams, men det är faktiskt hans barn också. Utan honom hade du inte haft er lilla dotter i magen. Nu delar du det ögonblicket med folk från hela världen istället", instämmer en annan.

"Men sluta säg att hon berövar pappan på detta. Ni vet inte vad som hänt, varför lägger ni er i??? Kan ju vara så att hon räddar sin dotter från en narcissistisk pappa. Men det utesluter ni. Är övertygad om att Nicci gjort rätt val för henne och bebisen", skriver en tredje och ställer sig på Niccis sida i debatten.

Källa: Instagram/@niccihernestig

Läs mer: Nicci Hernestigs nya gravidvideo väcker starka känslor