Bianca Ingrosso tokhyllas av mamma Pernilla Wahlgren: ”Gör det så himla bra"

bianca-ingrosso-pernilla-wahlgren
Pernilla Wahlgren hyllar dottern efter succén i talkshowen "Bianca". - Foto: STELLA Pictures, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren höjer dottern Bianca Ingrosso till skyarna i senaste avsnittet av "Wahlgrens värld". Detta efter att Bianca berättar att hon gästats av två superkändisar i sin talkshow.

I tre säsonger har Bianca Ingrosso, 28, bjudit in både svenska och internationella stjärnor till sin alldeles egna talkshow "Bianca". Tidigare I våras gästades talkshowen av inga mindre än Hollywood-filmstjärnorna Jennifer Aniston, 54, och Adam Sandler, 56. Något som gjorde Bianca Ingrosso minst sagt upprymd.

”Nej men jag föll av stolen på kontoret och typ skrek haha! Det var en stor stor STOR dröm såklart att få prata, skratta och hänga med Jennifer & Adam", skrev Bianca i ett meddelande till Aftonbladet vid tidpunkten. 

Pernilla Wahlgren hyllning till Bianca: "Min duktiga, grymma dotter"

I senaste avsnittet av "Wahlgrens värld", får tittarna följa med bakom kulisserna och se exakt hur exalterad Bianca Ingrosso var när mötet med Hollywood-skådisarna väl begav sig. I avsnittet tar nämligen mamma Pernilla Wahlgren, 55, emot ett videosamtal från en märkbart glad och upprymd Bianca strax efter intervjun. 

– Mamma, jag har precis suttit och pratat med Jennifer f*cking Aniston, säger Bianca och forsätter:

– Jag har liksom klätt mig som Jennifer i 15 år. Min hårfärg är som hennes, jag sminkar mig till och med som henne. Och så sitter jag och pratar med henne. 

Pernilla Wahlgren svarar genom att säga hur glad hon är för Biancas skull och ger därefter ifrån sig en riktig dunderhyllning riktad till dottern. 

– Min duktiga, grymma dotter, säger en stolt Pernilla i synk och fortsätter: 

– Som jag också vet gör det så himla bra. Hon har perfekt uttal och jättebra vokabulär på engelska. Bianca verkar ha fått väldigt bra nerver. Hon kan köra talkshow, direktsändning eller intervjua alla möjliga sorters människor utan att bli nervös. Det är fantastiskt, och göra det så jäkla bra som hon gör också.