Kritik mot Justin Timberlake – efter Britney Spears avslöjanden

Britney Spears nya memoarer avslöjar en hel del om hennes ex Justin Timberlake.
Britney Spears nya memoarer avslöjar en hel del om hennes ex Justin Timberlake. - Foto: TT
Dela på Pinterest
Justin Timberlake har stängt av kommentarerna på sitt Instagram-konto efter Britney Spears avslöjande påståenden om honom i hennes nya memoarer "The Woman in Me".

Popstjärnorna Britney Spears och Justin Timberlake, kända för sina hits "Toxic" respektive "Sexyback", var ett par mellan 1999 och 2002.

Spears har nu avslöjat flera saker om sitt ex, vilket har fått Timberlake att stänga av kommentarerna på sin Instagram på grund av kritiken, skriver Page Six.

"Försökte lite för hårt att passa in"

Spears skrev det här om Timberlakes band NSYNC:

"De var vita killar, men de älskade hip-hop. För mig var det det som skilde dem från Backstreet Boys som verkade medvetet positionera sig som en vit grupp. NSYNC umgicks med svarta artister. Ibland tyckte jag att de försökte lite för hårt att passa in."

Spears nämnde också att Justin Timberlake hade använt en "blaccent" när han pratade med mörkhyade artister.

Spears: Timberlake var otrogen

Spears påstår även i boken att Timberlake var otrogen mot henne med en annan "väldigt populär" kvinna, som hon inte vill nämna, under deras förhållande.

Än så länge har Timberlake inte offentligt bemött några av Spears anklagelser. Men en källa har berättat för Daily Mail att han ”inte alls är nöjd” med påståendena.

Britney Spears avslöjade även i memoerna att hon gjorde abort när hon och Justin Timberlake var tillsammans. Här kan du läsa mer om det.

Firade boksläppet på Instagram

Under tiden firade Spears sitt boksläpp i ett sedan borttaget inlägg på Instagram, där boken nu toppar flera boktopplistor internationellt.

"Det händer!!! Min bok är den mest sålda kändismemoaren i historien och det är bara dag 1!!!", skrev hon i inlägget enligt New York Post.

Spears tidigare äktenskap

Efter relationen med Justin Timberlake har Britney Spears gift sig tre gånger.

Hennes första äktenskap, med Jason Alexander, höll i tre dagar. Efter det var hon gift med dansaren Kevin Federline mellan 2004 och 2006.

Senaste äktenskapet var med Sam Asghari som tog slut 28 juli 2023, något som Modette skrivit om tidigare.

Lästips: Taylor Swifts succé: Så blev stjärnan dollarmiljardär