Följarna rasar mot Khloe Kardashian efter utklädnaden: "Inte rätt"

khloe-kardashian
Khloe Kardashian har mottagit stark kritik efter bilden på sin Halloween-utklädnad. - Foto: Evan Agostini/AP/TT, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Khloe Kardashian befinner sig i blåsväder efter att ha publicerat en bild på sin Halloween-outfit högtiden till ära. Följarna har nämligen reagerat starkt på en viss detalj i hennes utklädnad.

Khloe Kardashian, 39, publicerade tidigare i veckan en bild på sin Halloween-outfit på sina sociala medier. Realitystjärnan hade klätt ut sig till en Bratz-docka och poserade med en lång, blond peruk, iklädd en miniklänning och en Bratz-väska. Men det tog inte lång tid innan följarna reagerade på en viss detalj i Khloes utklädnad. 

Khloe Kardashian anklagas för "blackface" av följarna

Flera följare påpekar att Khloe Kardashian är näst intill oigenkännlig på bilderna, framför allt till följd av hennes mörkare hudton. Vissa följare går dessutom så långt att anklaga Kardashian-stjärnan för att göra "blackface", vilket är en typ av teatersminkning som anses skapa ett stereotypt porträtt av svarta. 

"Ska ingen prata om att hennes hud är 10 gånger mörkare?", skriver en följare.

"Tjejen, vem f*n är det här? Du är inte ens igenkännbar", kommenterar en annan. 

"Jag älskar dig Khloe men det här är inte rätt! Du behövde inte bli mörkare för att vara en bratzdocka", skriver en tredje.

"Du älskar verkligen att göra blackface", kommenterar en fjärde.

Khloe Kardashian har ännu inte besvarat kritiken. 

Källa: Instagram/@khloekardashian