Artisterna i tårar av Ellen Krauss framträdande: "Rakt in i hjärtat"

Artisterna i tårar av Ellen Krauss framträdande: "Rakt in i hjärtat"
Ellen Krauss tolkar Mapeis låt "Swim" i det andra avsnittet av "Så mycket bättre". - Foto: Skärmdump/TV4/Så mycket bättre
Dela på Pinterest
En hel del tårar fälls i lördagens "Så mycket bättre", inte minst när Ellen Krauss framför sin tolkning av en av Mapeis låtar. – Du når en rakt in i hjärtat när du sjunger så där, säger Mapei i avsnittet.

I det andra avsnittet av "Så mycket bättre" tolkar Ellen Krauss låten "Swim", en låt som artisten Mapei tillägnat sin mamma som hon berättar gick bort i skelettcancer. 

– Jag var hennes ögonsten. Hon peppade en jättemycket. Du vet när man är liten och ser sin mamma som sin sol och sin himmel. Hon var allt för mig, säger Mapei i avsnittet. 

Ellen Krauss tolkar Mapei i "Så mycket bättre"

När Ellen Krauss gör sin egen version av låten riktar hon den till sin egen mamma, som hon beskriver alltid ställer upp för henne:

– Jag tänker på alla gånger man behövt be om hjälp, och då tänker jag på den personen som finns i mitt liv. Det är ju min mamma, den jag liksom hör av mig till och som alltid finns. 

Hon tillägger:

– Jag tänker till morsorna, "dead or alive". 

Peg Parnevik i tårar av Ellen Krauss framträdande 

Ellen Krauss sjunger framför en till synes berörd publik. Men det är inte bara Mapei som blir känslosam av att höra Ellen Krauss tolkning, även övriga artister som sitter runt bordet blir märkbart drabbade av framträdandet. 

– Du når en rakt in i hjärtat när du sjunger så där, säger Mapei om framträdandet. 


Ellen Krauss artistkollegor blir berörda av hennes tolkning av Mapeis låt "Swim". På bild: Peg Parnevik. Foto: Skärmdump/TV4/Så mycket bättre