Peg Parneviks kryptiska pik i valet av namn på turnén – det heter den

peg-parnevik
Peg Parnevik är aktuell som en av deltagarna i "Så mycket bättre" 2023. - Foto: Naina Helén Jåma/TT, Björn Larsson Rosvall/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik är just nu aktuell som en av värdarna i "Så mycket bättre". Nu avslöjar hon den glada nyheten att hon ger sig ut på sin största turné hittills senare i vår.

Peg Parnevik, 28, debuterade som artist 2016 och har sedan dess kammat hem både Grammisnomineringar och P3 Guld-pris. Just nu är hon aktuell med EP:n "Om ett par år" samt som en av deltagarna i årets upplaga av TV4:s "Så mycket bättre". 

Hennes första singel på svenska "Misslyckad & Hatad" har närmare fem miljoner strömningar, samtidigt som hon arbetar med sitt kommande album. Nu avslöjar hon att hon ger sig ut på sin största turné hittills senare i vår.

Peg Parnevik åker ut på turné – avslöjar namnvalet

"Golfarens dotter on tour" är namnet på sångerskans kommande turné som startar i februari 2024, meddelar Live Nation i ett pressmeddelande. Namnvalet på turnén kan man tänka sig är en pik till alla dem som endast associerat Peg till sin pappa, golfaren Jesper Parnevik.  

"Vi ses i vår", skriver Peg Parnevik på sina sociala medier.

Källa: Instagram/@pegparnevik