Peg Parneviks ord om Så mycket bättre: "Grät varje dag"

Peg Parneviks ord om Så mycket bättre: "Grät varje dag"
Peg Parnevik är en av årets deltagare i "Så mycket bättre". - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Peg Parnevik talar ut om tiden innan "Så mycket bättre", en tid som präglades av mycket ångest för artisten. – Jag fick sån grov ångest och panikångest, berättar Peg Parnevik i sin podcast "Peg och Penny".

Peg Parnevik är en av artisterna i årets säsong av "Så mycket bättre", och redan i det första avsnittet som sändes den 28 oktober gjorde hon succé. Låten "Bättre nu (The Wedding)" är redan nu på Spotifys lista över hits i Sverige. 

Peg om tuffa tiden innan "Så mycket bättre"

Men vägen till "Så mycket bättre" var inte helt enkel för Peg, det berättar hon i ett avsnitt av podcasten "Peg och Penny". Där öppnar hon upp och berättar att hon var riktigt nervös innan hon skulle medverka i programmet och ta sig till inspelningen som ägde rum i somras. 

– När jag tackade ja, jag grät typ varje dag, säger Peg Parnevik i podden.

– Jag fick sån grov ångest och panikångest. 

Lurad av managern

Det var framför allt det faktum att hon skulle åka dit utan någon hon riktigt kände som gjorde henne nervös.

– Sen ska jag åka dit, jag får inte ta med mig någon. Min manager José lurade mig, berättar Peg och beskriver hur hennes manager till en början försäkrade henne om att han skulle få följa med henne till inspelningen, trots att han visste att så inte var fallet. 

– Vi skrev på avtalet och han bara "ingen får följa med". Inte smink, inte styling, inte manager. Alltså ingen. 

– Då blir man rädd. Jag känner inte de här människorna, det är typ 50 personer på plats och massa artister som jag inte känner och sen ska jag dit och bara "hej" och vara härlig och snygg och talangfull.

Peg Parnevik: "Jättestolt"

Men det hela visade sig gå riktigt bra ändå och idag är hon till och med stolt över det hon såg i det förstsa avsnittet av tv-programmet: 

– Men jag var pissrädd. Jag var så rädd. Till slut var jag så här, jag såg en trailer och kände att det här kanske blir bra ändå. Såg första avsnittet och jag är jättestolt, berättar Peg Parnevik. 


LästipsPeg Parneviks kärlekshyllning i "Så mycket bättre" – till sin framtida man

LästipsDärför misstänker följarna att Peg Parnevik och pojkvännen har gift sig

Den 4 november sänds det andra avsnittet av "Så mycket bättre".