Sällskapsspel är årets julklapp 2023 – här är 7 spel du inte får missa!

- Foto: Pexels
Dela på Pinterest
I en värld där digital underhållning ofta dominerar, har HUI Research utsett sällskapsspel som årets julklapp 2023. Nedan tipsar vi om nya och klassiska spel att förgylla umgänget med!

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Årets julklapp 2023 

I år är det sällskapsspelet som står i fokus, och med all rätt! Sällskapsspel bjuder inte bara på skratt och gemenskap, utan även på spännande utmaningar som passar alla åldrar. Vi har listat några av de bästa spelen som du kan fynda just nu för att ge bort en ovärderlig gåva, tid tillsammans. Nedan listar vi några klassiska och nya varianter.

1. Monopol

Monopol, det klassiska spelet som har förtjusat spelare i generationer, erbjuder timmar av underhållning och strategiskt tänkande. Nu kan du passa på att införskaffa denna ikoniska spelupplevelse på 29% rabatt!

Köp spelet här!

2. Uno

Uno är ett spel som de flesta känner till, ett färgglatt kortspel som är lätt att lära sig men svårt att sluta spela. Det handlar om att matcha färger eller nummer och bli först med att bli av med alla kort. Spelet är perfekt för spelkvällar och passar alla åldrar. Få det för 129 kr!

Köp spelet här!

3. Alfapet

Alfapet är ett klassiskt ordsökningsspel som har underhållit familjer i årtionden. Utmana varandra i stavning och ordkunskap, och samtidigt ha kul. Detta spel är inte bara underhållande utan också utbildande, och det passar utmärkt för alla som älskar språk och kryssord. Perfekt för den tänkande spelaren, prissatt till 449 kr.

Köp spelet här!

4. "Säg inte hmm"

Detta är det perfekta spelet för att hålla alla engagerade från början till slut. Med enkla regler som går ut på att beskriva ord utan att tveka är det här ett actionfyllt spel som garanterar högt tempo och massor av skratt. Passar för spelare från 10 år och uppåt och kostar just nu endast 349 SEK.

Köp spelet här!

https://www.ellos.se/egmont-ka...

5. Smart10 frågekort

För den kunskapstörstiga familjen är Smart10 frågesport ett utmärkt val. Spelet handlar om spännande frågor inom alltifrån film och TV till dataspel. Ett måste för det strategiska sällskapet, nu för 149 SEK.

Köp spelet här!

6.Schack

Schack är inte bara ett spel, det är en konstform som utmanar sinnet och har gjorts i århundraden. Det klassiska spelet är ett underbart sätt att introducera strategiskt tänkande. Ett tidlöst spel för endast 499 SEK som dessutom blir en snygg inredningsdetalj i hemmet!

Köp spelet här!

7. Finans

För den blivande affärsmannen/kvinnan i familjen är "Finans" från Alga den perfekta presenten. Detta legendariska affärsspel är både lärorikt och underhållande, och det engagerar spelare i att utveckla och genomföra ekonomiska strategier. Få det för 399 SEK och investera i familjens företagskunskaper.

Köp spelet här!Läs även:

Moccamaster: De bästa erbjudandena under Black friday

Black Week 2022 hos Lyko - här är deras 10 bästa deals

Passa på: Fynda köksmaskiner från SMEG under Black Week - spara tusentals kronor

När är Black Friday 2023? Vi reder utBangerheads bästa fynd under Black Week – skönhetsprodukter du inte vill missa!

Bangerheads bästa fynd under Black Week – skönhetsprodukter du inte vill missa!