Modetternas Instaweek -Shopping & Fashion

Dela på Pinterest
Hon får tusentals nya följare varje vecka, och har i skrivandets stund över hundra tusen följare. Varje vecka tar vi oss en närmare titt på vad Modetterna haft för sig under veckan, här är Modettes shoppingexpert Therese Hollgrens Instaweek.

Hennes Instagram växer med stormsteg, på bara 2 månader har den gått från 30.000 till över 100.000 följare och hennes blogg är en av Modette mest lästa. 

Thesere Hollgren är själen bakom bloggen Shopping & Fashion som brinner för mode. För Nyheter24 och Modette berättar Therese om vikten av Instagram: 

– Det har ganska stor betydelse med tanke på att det är en bra marknadsföringskanal för bloggen. Speciellt internationellt då jag har många följare i utlandet som får upp ögonen för bloggen via Instagram och som kanske inte hade hittat den annars, berättar hon i en intervju. 

Therese är en utav bloggarna som just nu är med i X-mas @ Modette som kommer att sändas varje dag fram tills den 24:e december. De två första avsnitten är redan ute och dem kan ni se på här.