Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Musikhjälpen 2020 – programledare, tema och datum

Musikhjälpen 2020 – Felix Sandman, Brita Zackari och Farah Abadi blir programledare.

Dela på Pinterest
”Ingen människa ska lämnas utan vård” – det är temat för det traditionsenliga välgörenhetsprogrammet Musikhjälpen 2020. Men vilka syns i tv-rutan och hur ser upplägget ut? Läs allt här!

Vilka är Musikhjälpens programledare 2020?

I år är det inga mindre än Felix Sandman, Brita Zackari och Farah Abadi som leder Musikhjälpen. Farah är ju lite av en veteran då hon lett Musikhjälpen ett antal gånger förut, men hon uppger i ett pressmeddelande att ”det är lika pirrigt och nervöst som första gången”. 

Felix och Brita har tidigare varit och gästspelat i programmet men nu blir det bådas programledardebut. Brita har gått ut med att hon är ”otroligt peppad och hedrad över att få detta uppdrag särskilt ett år som detta, när vårt behov av gemenskap och samhörighet är större än någonsin.”

Vad är årets tema på Musikhjälpen?

Minst halva jordens befolkning saknar tillgång till grundläggande hälso-och sjukvård och den pågående pandemin kan förvärra läget ytterligare. Årets tema i Musikhjälpen är därför: ”Ingen människa ska lämnas utan vård”.

När sänds Musikhjälpen 2020?

Musikhjälpen sänds den 14 till 20 december och sändningen pågår dygnet runt.

Var sänds Musikhjälpen ifrån?

Från början var det tänkt att Norrköping skulle vara värdstad i år. Men på grund av skärpta restriktioner i och med pandemin fick man tänka om. I dagsläget finns ingen plats spikad men man letar just nu efter stora lokaler som tillåter en säker inspelning för alla inblandade.

Mer:

Allt om Musikhjälpen 2019

Artikelbild: Mattias Ahlm/Sverigesradio