Netflix-serien ”Ginny & Georgia" får säsong 2 – här är allt vi vet

”Ginny & Georgia” på Netflix får säsong 2
”Ginny & Georgia” på Netflix får säsong 2. - Foto: © 2020 Netflix, Inc. / COURTESY OF NETFLIX
Dela på Pinterest
”Ginny & Georgia” blev snabbt en favorit hos många TV-tittare. Nu bekräftar Netflix att serien får en säsong 2!

Vad handlar Ginny & Georgia om?

Seriens första avsnitt börjar med att Georgia Millers make dör. Dödsfallet för med sig att hon tar med sig sina barn Ginny och Austin till Wellsbury, en till synes ”perfekt” liten småstad. Där ska de få en omstart och Georgia är fast besluten att ge sina barn bättre förutsättningar än vad hon själv hade. 

Säsong 1 av Ginny & Georgia på Netflix

Den första säsongen har 10 avsnitt. En stor del av säsongen handlar om mor- och dotter relationen mellan Ginny & Georgia. Relationen är komplicerad och som tittare förstår man snabbt att Georgia är en kvinna full av hemligheter. Hennes dotter Ginny är trött på lögner, att ständigt vara i rörelse och tvingas flytta. Hon är också omåttligt trött på att Georgia ständigt tycks träffa nya män och kastar sig från förhållande till förhållande som resulterar i att den lilla familjen tvingas flytta efter att förhållandena spricker.

Georgia däremot har lätt för att anpassa sig, för att knyta nya kontakter och bär på en rad hemligheter som man får ta del av genom flashbacks av hennes förflutna. Georgia har en brokig bakgrund, födde Ginny när hon endast var 15 år gammal och har sedan dess kämpat för att behålla sina skelett i garderoben.

I säsong 2 fortsätter äventyret med Ginny och Georgia. Foto: Netflix

Ginny & Georgia säsong 2 – då är premiären

Netflix har nu bekräftat att det kommer en ny säsong av Ginny & Georiga – och vi är så taggade! På Instagram avslöjade de nyheten med en hälsning från alla medverkande skådisar. Vi vet ännu inte exakt när vi kan bänka oss framför tv-serien igen, men tio sprillans nya avsnitt väntas komma.

"Big news, peaches! Ginny & Georgia will be back for a season 2!"

Artikelbild: Netflix

Mer: 

Disney+ Star – här är alla nya filmer och serier

4 heta Netflix-serier som går i kärlekens tecken