Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Därför borde du se Netflixserien ”Ginny & Georgia"

Foto: Netflix
Foto: Netflix. Foto:
Dela på Pinterest
Tänk dig en serie som är en mix mellan Desperate Housewives, Gossip Girl och Gilmore Girls. Här har du den – ”Ginny & Georgia”. En dramakomedi som är bingevänlig till max och riktar sig till en bred publik.

Vad serien handlar om

Seriens första avsnitt börjar med att Georgia Millers make dör. Dödsfallet för med sig att hon tar med sig sina barn Ginny, 15 år och Austin, 9 år till Wellsbury, en till synes ”perfekt” liten småstad. Där ska de få en omstart och Georgia är fast besluten att ge sina barn bättre förutsättningar än vad hon själv hade. Hon har sedan tonåren haft en dröm om Wellsbury som hon inte berättat för någon.

Säsong 1 av Ginny & Georgia

Den första säsongen har 10 avsnitt. En stor del av säsongen handlar om mor- och dotter relationen mellan Ginny & Georgia. Relationen är komplicerad och som tittare förstår man snabbt att Georgia är en kvinna full av hemligheter. Hennes dotter Ginny är trött på lögner, trött på att ständigt vara i rörelse och tvingas flytta och hon har aldrig i sitt 15-åriga liv haft riktiga vänner. Hon är också omåttligt trött på att Georgia ständigt tycks träffa nya män och kastar sig från förhållande till förhållande som resulterar i att den lilla familjen tvingas flytta efter att förhållandena spricker.

Georgia däremot har lätt för att anpassa sig, lätt för att knyta nya kontakter och bär på en rad hemligheter som man får ta del av genom flashbacks av hennes förflutna. Georgia har en brokig bakgrund, födde Ginny när hon endast var 15 år gammal och har sedan dess kämpat för att behålla sina skelett i garderoben.

Då släpper Netflix en säsong 2 av Ginny & Georgia

Om det kommer en säsong två eller inte vet man inte ännu. Men ofta när Netflix får en hitserie så är de inte sena på att göra en efterföljande säsong. Slutet på säsong 1 skvallrar om att de kanske redan tänkt spinna vidare – vi hoppas det!Foto: Netflix

Mer: 

Disney+ Star – Här är alla nya filmer och serier

4 heta Netflixserier som går i kärlekens tecken