Mest läst

4 heta Netflixserier som går i kärlekens tecken

Dela på Pinterest
När vädret inte riktigt levererar kan det alltid vara skönt att lägga sig under täcket eller i soffan och försvinna in i en bra serie, med eller utan sällskap. Här har vi listat fyra serier som levererar romantik som får hjärtat att slå några extra slag.

Feel Good

En serie som bevisar att kärleken övervinner allt, eller? Ståuppkomikern Mae Martin blir tillsammans med flickvännen Georg, en förstående partner som gör allt för att sätta sig in i Maes kamp att hålla sig nykter. Tillsammans jobbar de för en stabil relation där deras känslor för varandra ger dem styrkan att fortsätta kämpa, men kommer Maes drogproblem få båda att tveka på om det verkligen är värt det? Serien kom ut 2020 där det än så länge bara finns en säsong tillgänglig. 

Plan Ceour ”Vad hjärtat vill”

En fransk serie när den är som bäst. Huvudkaraktären, Elsa försöker glömma sitt ex och tycker att alla andras verkar leva ett betydligt bättre liv än vad hon gör. Det hon inte vet är att hennes vänner anlitar en eskort för att få henne på andra tankar. En plan som verkade bra från början men som sedan leder till brustna hjärtan och oanade känslor. Serien kom ut 2019, sammanlagt finns 2 säsonger redo att streama. 

Summertime ”Tre meter över himlen”

Vill du bibehålla den lilla sommarkänsla som finns kvar? I det här romantiska, italienska tv-dramat möter vi två unga vuxna som fattar känslor för varandra, trots väldigt olika bakgrunder. Deras relation stöter på svåra livsval där de måste fatta ett beslut, är deras kärlek värd mer än att följa sina drömmar? Serien kom ut våren 2020 på Netflix, en säsong med åtta avsnitt. 

Lovesick 

Att få klamydia kan tydligen ha sina för– och nackdelar. I alla fall för singelkillen Dylan som bestämmer sig för att kontakta tidigare partners och berätta om att han fått könssjukdomen ansikte mot ansikte. Tjejerna reagerar olika på den oväntade nyheten, något som han delger och bollar med sina vänner Evie och Luke under seriens gång. Serien kom ut 2016 och hela tre säsonger finns tillgängliga på Netflix. 

Källa: Youtube, Netflix