5 lyxiga serum att fynda på Black Friday

Exklusiva serum att fynda på Black Friday
Vi har listat 5 exklusiva serum du kan köpa till rabatterat pris under Black Friday - Foto: Seasontime/Shutterstock
Dela på Pinterest
Black Friday är det ultimata tillfället att köpa det där lite för dyra serumet. Vi har handplockat 5 exklusiva serum du kan fynda på Black Friday – passa på!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Har du också trånat efter ett lyxigt serum som egentligen är liite för dyrt? Det känns kanske orimligt att lägga över 1000 kronor på något du bara smörjer in i ansiktet, men vem vill inte ha ett lyxigt serum egentligen? Black Friday är det perfekta tillfället att unna dig ett exklusivt serum som du annars aldrig skulle köpa.

Vi har handplockat 5 härliga dyrgripar som du kan fynda för upp till 30% rabatt under Black Friday. 

Clarins Double Serum

Ett lyxigt anti-age serum som bevarar och optimerar cellarnas "språk". Slätar ut synliga rynkor och fina linjer. Passa på under Black Friday! Köp här för 720 kronor – ordinarie pris 900 kronor. 

Estée Lauder Advanced Night Repair

En riktig storsäljare! Estée Lauder Advanced Night Repair har toppat listorna länge och vi förstår varför! Detta lyxiga serum har en omedelbar lystergivande och återfuktande effekt. Serumet maximerar hudens naturliga cellförnyelse under natten. Tänk att vakna upp med strålande hy varje dag! Under Black Friday kan du äntligen passa på att unna dig denna dyrgrip! 25% rabatt hos Bangerhead. Klicka hem det här!

Filorga Time Zero Serum

Ett anti-aging-serum som punktbehandlar rynkor och exfolierar huden. Unna dig en friskare och ungdomligare hud. De aktiva hyaluronsyrorna fyller synbart ut markerade rynkor. Använd varje dag för att uppleva en multi-korrigering av rynkor. Under Black Friday kan du spara hela 30%. Köp det här

Ole Henriksen Truth Serum

Detta serum är som ett multivitaminpiller för din hud! Det stramar upp och ger lyster samtidigt som det återfuktar och bekämpar synliga tecken på åldrande. Ole Henriksen Truth Serum är berikad med kollagen, aloe vera och extrakt från apelsin och grönt te. Ge ett nytt liv åt din hy och klicka hem detta serum på 25% rabatt under Black Friday. Här kan du köpa det!

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Under Black Friday kan du fynda detta exklusiva serum för 20% rabatt. Ett fuktgivande anti-age serum som innehåller squalane, som finns naturligt i huden. Det reducerar pigmenteringar, ojämn hudton samt minskar åldertecken och reducerar rodnad. Serumet reparerar även solskador och förebygger uppkomsten av rodnad. Allt i ett serum helt enkelt! Klicka hem det här!

*Priserna kan komma att förändras under veckans gång