Måndag 11 mars – läs dagens horoskop här

Måndag 11 mars – läs dagens horoskop här.
Måndag 11 mars – läs dagens horoskop här. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Måndag 11 mars – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april)

Din energi riktas mot ditt hem och familj idag. Skapa en mysig atmosfär, laga god mat, eller pyssla med något kreativt tillsammans. Dagen kan bjuda på en varm och gemytlig känsla, men kan också bjuda på diskussioner som behöver lösas med ömsesidig respekt.

Oxen (20 april - 20 maj)

Din intuition är stark idag. Lyssna till din magkänsla och lita på din inre röst. Dagen kan bjuda på viktiga insikter, oväntade möten och en känsla av att du är på rätt väg. Var inte rädd för att ta risker och följa ditt hjärta.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Din charm och sociala förmåga står i fokus idag. Använd dem för att skapa nya kontakter, stärka befintliga relationer, eller för att nå framgång i ditt arbete. Dagen kan bjuda på intressanta möten, nya möjligheter och en känsla av att allt är möjligt. Var inte rädd för att visa vem du är och vad du står för.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Ditt humör är lekfullt och optimistiskt idag. Använd din energi för att sprida glädje och skapa en positiv atmosfär. Dagen kan bjuda på spontana utflykter, skratt och en känsla av att allt är möjligt. Var inte rädd för att visa din unika personlighet.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Din kreativitet flödar fritt idag. Ta tillfället i akt att uttrycka dig genom konst, musik, eller något annat kreativt utlopp. Låt fantasin flöda och var inte rädd för att experimentera. Dagen kan bjuda på vackra verk, nya idéer och en känsla av tillfredsställelse.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Ta en paus från krav och stress idag. Fokusera på ditt välmående genom avslappning, en skönhetsbehandling, eller aktivitet som fyller dig med positiv energi. Att ge dig själv omsorg laddar både kropp och sinne vilket behövs för att möta kommande utmaningar.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Det är en gynnsam dag för att fördjupa relationer och skapa starkare band. Investera tid i sociala sammanhang och lyssna uppmärksamt till dem du möter. Visa omtanke och dela med dig av dina egna tankar och känslor. Samhörighet skapas genom ömsesidighet.

Fullmåne 2024: Då är det fullmåne och supermåne - Alla datum

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Dagen erbjuder en nyckel till att öka din intuition. Släpp kontrollen i en aktivitet, våga chansa, eller följ ett infall utan rimlig förklaring. Genom att lyssna djupt inåt, utan intellektets inblandning, lär du känna din inre vägledare bättre, vilket blir användbart framöver.

Skytten (22 november - 21 december)

En inre drivkraft och målmedvetenhet väcks. Tiden är gynnsam för att ta itu med utmaningar inom arbete och projekt du drömt om. Du är lösningsorienterad och fokuserad; dela upp mål i mindre delmål för att känslan av att lyckas ska förstärka din beslutsamhet.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Det är dags att släppa taget om det som inte längre gynnar dig. Det kan handla om relationer, mönster, eller övertygelser som hindrar din utveckling. Att våga ta farväl är en styrka, eftersom det öppnar upp för ny positiv energi i ditt liv.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Det är hög tid att fokusera på ditt kärleksliv. Är du singel är det gynnsamt att sätta dig själv i sociala situationer där du kan träffa nya människor. Om du är i en relation – visa uppskattning och ge din partner extra uppmärksamhet idag. Små gester betyder mycket.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Gamla minnen eller emotionella sår kan komma upp till ytan idag. Ta dig tid att läka och bearbeta det som känns svårt. Prata med någon som förstår, sök professionell hjälp om det behövs, eller skriv dagbok. Känslor som får komma till uttryck förlorar sin makt över dig.

Du kan läsa alla våra horoskop här!