Det här säger ditt stjärntecken om vart du borde åka i sommar

Ingen aning om vad du ska göra i sommar? Läs ditt horoskop! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Sommaren är långt ifrån över, men den är faktiskt ganska kort. Se vart du ska åka på semester – enligt ditt stjärntecken.

Väduren

Vädurar föredrar semestrar som för dem att upptäcka nya saker. Det behöver inte röra sig om en själslig resa a la In to the wild, att köra en liten dagstur till en ny stad eller ett outforskat badställe räcker gott och väl. I sommar trivs du allra bäst på en campingplats, ett casino, sportevent eller under en roadtrip. 

Oxen

Eftersom du är en ambitiös person som jobbar hårt så kan du verkligen uppskatta en avslappnande semester med guldkant på tillvaron. Du gillar att lyxa till det med att besöka vackra platser och byggnader. Att unna sig på semestern är A och O för en oxe. I sommar trivs du allra bäst på spa, musikfestivalen, häftiga hotell eller i vackra naturområden.

Foto: Unsplash

Tvillingarna

Du har lätt att bli uttråkad och gillar att sysselsätta dig med spontanturer och småprat med nya människor. Därför borde du i sommar ta med en kompis och ge er ut i världen. Ta dagarna som de kommer och var inte rädd för att ändra planerna efter vägen. I sommar trivs du allra bäst på platser som lär dig om en ny kultur. Du vill även utforska platserna runt om den stad du besöker och har inget emot att umgås med lokalbefolkningen.

Lejonet

Att bli behandlad som en kunglighet under semestern är något du gillar. Försök därför att boka resmål till destinationer som är kända för god service. Gör din research och se var kändisarna brukar hänga, på de platserna satsar de definitivt på service i världsklass. I sommar trivs du allra bäst på sofistikerade middagar, äventyrsfulla aktiviteter eller operan. 

Jungfrun

Bakom varje semester döljer sig en välstrukturerad plan för att utnyttja varje dag på bästa sätt. Detta betyder inte att du inte kan släppa loss och ha en rolig och galen semester. Men planeringen är halva nöjet i resan.

I sommar trivs du allra bäst på ställen du kollat upp ordentligt, promenadstråk eller platser med häftig arkitektur.

Foto: Unsplash

Kräftan

Kräftan är ett av de mest familjekära tecken som uppskattar att spendera tid med nära och kära. Kom bara ihåg att även se efter vad du vill göra på semestern. Försök att sätta dig själv i första rummet istället för att göra alla andra nöjda. Vilket är ditt drömresemål? I sommar trivs du allra bäst på platser med anknytning till familjen, nära vatten eller små mysiga Bed & breakfast.

Foto: Unsplash

Skorpionen

Du är en social person som gillar att omge dig med människor så länge du har kontroll över situationen. I år är det dock dags för att unna dig tid med din favoritperson, dig själv. När du är tillbaka kommer du ha massa energi till att vara det charmiga och trevliga jag. 
I sommar trivs du allra bäst på egen hand, nära vattendrag eller resmål bortom de största turistfällorna.

Foto: Unsplash

Skytten

Unika expeditioner som tillåter dig att utforska ditt sinne. Helst ensam men att ta med dig en vän fungerar också. Se bara till att ni båda är öppna för att lära känna nya saker om sig själva. 

I sommar trivs du allra bäst på historiska platser, outforskade platser, naturreservat eller spontana äventyr.

Stenbocken

Att kunna påverka och göra skillnad är något du även gör på semestern. Därför kan volontärarbete passa dig utmärkt i sommar. Om du känner för en skön och avkopplande semester borde du resa iväg och besöka gamla vänner och umgås med personer du inte hinner träffa under ditt hektiska vardagsliv.
I sommar trivs du allra bäst på utsiktsplatser, hotell med en unik historia eller museum.

Vågen

Vågen är ett tecken som gillar att blanda flera sorters aktiviteter. Som person är du alltid mitt emellan och varken eller, vilket gör dig flexibel. Därför borde du välja ett resmål som erbjuder allt och lite till.
I sommar trivs du allra bäst i butiker, på nya restauranger och platser med en balans mellan ett pulserande nattliv och mysiga sommarkvällar.

Vattumannen

Trots att du är en social person så finns det inget du kan uppskatta mer är ensamtid.Turistfällor är därmed inget alternativ i sommar. Leta efter unika resor och upplevelser som dykning eller temaresor.
I sommar trivs du allra bäst på nya och coola platser och världens sju underverk.

Foto: Unsplash

Fiskarna

Ditt tecken låter dig ofta sväva iväg med tankarna till drömmiga platser med romantiska inslag. På din semester borde du tillåta dig själv att segla iväg till till dessa platser som fyller ditt huvud under dagarna. Lämna datorn och mobilen hemma och bege dig ut i världen. I sommar trivs du allra bäst i stugor, båtar, nära vatten eller på romantiska platser.


Behöver du tips på andra roliga saker du kan hitta på? I videon nedan ger vi dig en låååång lista! 

Läs mer:

Det här säger ditt stjärntecken – om vem du borde bli ihop med

Det här säger ditt stjärntecken – om hur du är som flickvän

Gilla Modette på Facebook!