Veckans horoskop: Vecka 43 2023

vecka-43-horoskop
Här kan du läsa veckans horoskop! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Här kan du läsa veckans horoskop för vecka 43!

Väduren (21 mars - 19 april)

Det ligger passion i luften för dig denna vecka. Om du är singel, kanske en ny romans spirar. På jobbet kan en plötslig ingivelse leda till en genial lösning. Men en liten varning: låt inte impulsivitet skapa konflikter.

Oxen (20 april - 20 maj)

Du är en naturlig problemlösare, och denna vecka kan du hjälpa någon som verkligen behöver det. Ägna lite tid åt självomsorg, du är värd det. Undvik dock att vara för envis: ibland är det bra att vara flexibel.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Nya vänner och spännande möten är i sikte denna vecka. Se till att uttrycka dig klart och tydligt, så du inte missförstås. Var försiktig med vad du säger i sociala medier, ord har kraft.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Den här veckan kommer du att känna dig extra inspirerad. Måla, skriv, eller uttryck dig på något annat kreativt sätt. Var dock försiktigt att inte försumma dina nära och kära under denna kreativa period.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Den här veckan lyser solen lite extra för dig. Om du har funderat på att starta ett nytt projekt, är tiden inne nu. Undvik dock att vara för dominant i ditt ledarskap: alla behöver känna sig hörda.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Detta är en perfekt tid för att sätta nya hälsomål. Kanske kan en promenad i naturen boosta ditt välmående? En liten varning: försök att inte vara för kritisk mot dig själv eller andra.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Den här veckan kan du känna en ny balans i ditt liv, både på det personliga och professionella planet. En ny möjlighet i din karriär kan komma din väg. Var dock inte alltför passiv: din åsikt räknas också.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Denna vecka är idealisk för självreflektion. Du kommer att ha en djupare förståelse för dina känslor, vilket kan förbättra dina relationer. Men var försiktig med att dölja dina sanna känslor: öppenhet är nyckeln.

Skytten (22 november - 21 december)

Den här veckan känner du dig extra inspirerad att utforska nya platser eller idéer. Läs den där boken du har skjutit upp eller börja på ett nytt hobbyprojekt. Var inte för otålig: goda saker tar tid.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Denna vecka ligger fokus på karriär och ambitioner. Det kan vara en bra tid att söka det där jobbet du alltid har drömt om. Men en liten varning: lägg inte all din energi på arbete, familj och vänner behöver dig också.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Veckan erbjuder utrymme för nya idéer och uppfinningar. Kanske hittar du en lösning på ett problem som har stört dig länge. Var inte alltför disträ: håll fokus på det som verkligen betyder något.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Kärlek och romantik blomstrar extra mycket denna vecka. Om du är singel, kan en överraskande förälskelse vara på väg. Men var inte för naiv: ibland är det bra att ta ett steg tillbaka och tänka logiskt.