H&M Home har släppt sina första möbler – så ser kollektionen ut

H&M-home-mobelkollektion
H&M Home släpper möbel- och lampkollektion - Foto: Bildkälla: H&M Home
Dela på Pinterest
Vi har positiva nyheter till att som älskar heminredning. H&M Home utvidgar sitt sortiment som kommer att börja säljas snabbare än du kanske tror.

Det var tidigare i somras som H&M Home presenterade att de från och med juli kommer att utöka sitt sortiment genom att börja sälja bland annat möbler. Redan nu har en del möbler kommit ut till försäljning på H&M:s hemsida men det finns mycket mer som kommer att säljas i sommar. 

Bildkälla: H&M Home

Sedan tidigare har H&M Home endast bestått av inredningsdetaljer och dekorationer som handdukar, påslakan, ljusstakar och glas. H&M Home har inför sensommaren och hösten valt att prova ett nytt koncept på hemsidan och i somliga av deras butiker. Det vi har att förvänta oss från modejätten H&M är en ny möbel- och lampkollektion. 

Bildkälla: H&M Home

I H&M Home kollektionen kommer vi kunna köpa möbler, belysning, bord, hyllor, speglar och lampor. Ledorden och målet med den nya möbel- och lampkollektionen är hållbar design och mångsidighet. 

Bildkälla: H&M Home

Möblerna som kommer att säljas har allt från moderna linjer i pulverlackat stål och marmor till naturliga, organiska former av trä och halm. 

Bildkälla: H&M Home

Vi kan knappt vänta tills hela kollektionen släpps och vi får möjlighet att köpa ny inredning till våra hem. Kollektionens priser är allt från 179 kronor till 1799 kronor. 

Kolla i videon ovan om du vill se alla produkter från H&M:s nya möbel- och lampkollektion.

Läs mer:

H&M går i IKEA:s fotspår – börjar sälja möbler