Här hittar du de snyggaste plastblommorna online

En höstig blombukett mot en mörkgrå bakgrund.
Här är de snyggaste konstblommorna i plast som du hittar online. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Snygga färska snittblommor i all ära. Men det är både dyrt och jobbigt i längden med att ständigt köpa nya buketter. Därför tipsar vi nu om var du hittar snygga blommor i plast online.

1. IKEA

IKEA har en rad med plastblommor i alla möjliga kvalitéer och prisklasser vilket är ett superbra allternativ om du är trött på växter som dör och blommor som vissnar alldeles för fort. Dessutom kan det vara bra att ha en bukett hemma att sätta i vasen emellanåt när du inte har färska blommor hemma.

Konstgjorda blommor, IKEA från 10 kronor.

2. Lagerhaus

Lagerhaus har just fått in plastblommor som både är trendiga och håller i längden – såklart.

Tistel och Mormors brosch, Lagerhaus ca 80 kronor.

3. Abigail Ahern

Här kan du köpa plastblommor av riktigt hög kvalité. Det kostar en slant men om du tänker på hur länge blommorna håller så kan det vara en värd investering. Du hittar blommor från ca 80 kronor och sen kan du plocka ihop till en egen bukett. Så smart!

Konstgjord blomma, Abigail Ahern från ca 80 kronor.

4. Byfaux

Byfaux specialiserar sig på konstgjorda blommor och säljer allt från växtväggar till buketter med snittblommor. Priserna är ganska höga, men som tidigare sagt, så håller det i längden. Dessutom är det perfekt att ha hemma för känsliga allergiker.


Bukett med vårblommor, Byfaux ca 2100 kronor.

5. Fröken fräken

På Fröken fräken hittar du det mesta du behöver till hemmet. Förutom inredning så finns också konstblommor gjorda av siden för en extra lyxig känsla.


Bukett med blommor i siden, Fröken fräken ca 225 kronor.

Mer:

Höstens hetaste inredningstrender 2018