Snygga neonlampor online - under 1000 kronor

Neonlampa med texten "And breathe"
Snygga neonlampar under 1000 kronor - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Hösten är snart här och vad är mysigare än att komma hem till ett ljust hem? Skyltar av olika slag börjar bli populärt, så varför inte investera i en snygg neonlampa?

Neonlampor är trendigare än någonsin, därför har vi listat billiga lampor online. Neonskyltar kan vara förknippat med fest och att befinna sig utomlands. Det är även den klassiska ljuskällan i stadsmiljöer och har varit populärt sedan 1920-talet. Genom att inreda ditt hem med en, eller flera, neonlampar får du inte bara en snygg inredningsdetalj utan även bra ljusstyrka, en känsla av retro och ständig festlig känsla i ditt hem.

Inred ditt hem med neonskyltar I höst. Bildkälla: Unsplash

Du kan inreda ditt hem med allt från peppiga citat till gulliga djur i neonbelysning. Och framförallt i höst då mörkret faller på och vi är i behov av att bli peppade. Dessutom är det en bra och mysig ljuskälla som kan få vem som helst att bli avundsjuk, för vem vill inte ha en lysande flamingo på väggen?

Investera i en neonlampa med en fin text på. Bildkälla: Unsplash

Det har blivit alltmer populärt att designa sin egna neonlampa alldeles själv. Med en egendesignad lampa eller skylt kan du bestämma vilken stämning neonljuset ska skapa, det kan vara en festlig, mysig eller häftig stämning i hemmet. Däremot varierar priset kraftigt beroende på vilken storlek och hur du väljer att designa din neonskylt. 

Men om du inte är ute efter en egendesignad lampa så finns det några riktigt schysta lampor till budgetpris. Vi har listat våra favoriter nedan. 

Bildkälla: Lagerhaus.se

Neonlampa, Lagerhaus ca 400 kronor.

Bildkälla: webshop.herrjudit.se

Neonlampa "regnbåge", Sunnylife 755 kronor.

Bildkälla: ahlens.se

Neonlampa, Åhléns ca 55 kronor.

Bildkälla: webshop.herrjudit.se

Neonlampa, Sunnylife 755 kronor.

Bildkälla: Ellos.se

Neonlampa, Ellos ca 200 kronor.

Bildkälla: Inspiri.se

Neonlampa, Inspiri.se ca 870 kronor.

Bildkälla: webshop.herrjudit.se

Neonlampa, Bazardeluxe 645 kronor.

Om du är sugen på att göra om i hemmet i höst borde du kolla på videon nedan där vi har listat höstens inredningstrender.

Vill du även inreda ditt hem med plastblommor? Vi har tidigare listat de finaste plastblommorna i butik och online som du borde kika in på.