Ikea återskapar vardagsrummen i serierna Vänner och Stranger Things

Vilken vardagsrum skulle du helst vilja ha? - Foto: Friends/ Warner Bros
Dela på Pinterest
Inred ditt vardagsrum precis som i Vänner, Stranger Things eller The Simpsons. Nu återskapar IKEA vardagsrummen från tv-serierna!

Älskar du tv-serierna Vänner, Stranger things och The Simpsons? Då kan du (nästan) hoppa in i deras vardagsrum! Nu gör nämligen möbelvarujätten IKEA en kampanj och återskapar vardagsrummen från tv-serierna.

I IKEA Real Life med sloganen "For real families" vill de lyfta fram gamla vardagsrum från våra favoritserier. Tidningen Adweek skriver att det tog två månader för att de skulle hitta de rätta produkterna för att det skulle bli så likt som möjligt, och vi måste ändå säga att de har lyckats riktigt bra! 

Vill du hänga i Monica Gellers vardagsrum, ha 80-talsmöblerna från Stranger Things eller slänga dig i Simpson-familjens orangea soffa? Se hur IKEA har inspirerats här!

Vardagsrum i Vänner – IKEA

Foto: Warner Bros/ Friends
Foto: IKEA

Vardagsrum i Stranger Things – IKEA

Foto: Netflix/ Stranger Things
Foto: IKEA

Simpsons vardagsrum – IKEA

Foto: Simpsons
Foto: IKEA

Tyvärr verkar det som att vi inte kommer kunna se dessa ikoniska vardagsrum i Sverige. Möblerna kommer bara att finnas att köpa på utvalda IKEA-varuhus i Mellanöstern.

IKEA är svenskt och ett av världens mest kända möbelvaruhus. Men vet du varför det blev namnet just IKEA? Ta reda på vad bokstäverna betyder i videon nedan.

Mer:

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Östermalm