Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ikea återskapar vardagsrummen i serierna Vänner och Stranger Things

Vilken vardagsrum skulle du helst vilja ha?

Dela på Pinterest
Inred ditt vardagsrum precis som i Vänner, Stranger Things eller The Simpsons. Nu återskapar IKEA vardagsrummen från tv-serierna!

Älskar du tv-serierna Vänner, Stranger things och The Simpsons? Då kan du (nästan) hoppa in i deras vardagsrum! Nu gör nämligen möbelvarujätten IKEA en kampanj och återskapar vardagsrummen från tv-serierna.

I IKEA Real Life med sloganen "For real families" vill de lyfta fram gamla vardagsrum från våra favoritserier. Tidningen Adweek skriver att det tog två månader för att de skulle hitta de rätta produkterna för att det skulle bli så likt som möjligt, och vi måste ändå säga att de har lyckats riktigt bra! 

Vill du hänga i Monica Gellers vardagsrum, ha 80-talsmöblerna från Stranger Things eller slänga dig i Simpson-familjens orangea soffa? Se hur IKEA har inspirerats här!

Vardagsrum i Vänner – IKEA

Friends living room
Foto: Warner Bros/ Friends
IKEA
Foto: IKEA

Vardagsrum i Stranger Things – IKEA

Stranger things
Foto: Netflix/ Stranger Things
IKEA
Foto: IKEA

Simpsons vardagsrum – IKEA

Simpsons
Foto: Simpsons
IKEA
Foto: IKEA

Tyvärr verkar det som att vi inte kommer kunna se dessa ikoniska vardagsrum i Sverige. Möblerna kommer bara att finnas att köpa på utvalda IKEA-varuhus i Mellanöstern.

IKEA är svenskt och ett av världens mest kända möbelvaruhus. Men vet du varför det blev namnet just IKEA? Ta reda på vad bokstäverna betyder i videon nedan.

Mer:

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Östermalm