Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Östermalm

Bianca Ingrosso, lägenhet, Östermalm
Bianca Ingrosso visar nu upp trean på Östermalm. - Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Det är en hel del som ska göras om i trean på Östermalm. Bianca Ingrosso har flyttat och visar nu upp den nya lägenheten i en vlogg. Se den här!

Ingen har väl missat att influencern Bianca Ingrosso har köpt ny lägenhet på Östermalm? Nu flyttar hon från sin tidigare bostad i Norra Djurgårdsstan. Lägenheten som hon flyttar in i ligger på Östermalm, är 97 kvadratmeter och har tre rum. Utgångspriset var 9 950 000 kronor när den tidigare låg ute till försäljning.

Så ser Bianca Ingrossos lägenhet ut

Nu ger Bianca äntligen sina followers en lite bättre view av lägenheten och trots att allt är i toppskick, finns det några saker som hon vill göra om. Köket ska exempelvis rivas ner och byggas om och även golvet ska bytas ut. Det gamla barnrummet ska nu bli en walk-in-closet.

– Det här köket kommer bli helt fucking magiskt! säger hon i sin Youtube-video.

Vill du läsa mer om den nya lägenheten? Här är allt vi vet.

Kika in i Biancas vlogg nedan där hon ger oss en liten tour och berättar om inredningsplanerna. Trots att Bianca har köpt en trea, är det tänkt att hon ska bo där själv. Men vi gissar att hennes pojkvän kommer hänga i lägenheten en del... Vill du veta mer om Phillipe? Ta reda på åtta saker i videon nedan.

Mer:

Här bekräftar Bianca Ingrosso att Phillipe Cohen är "nya pojkvännen"

8 saker om Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen