Isabella Löwengrip ger sina bästa tips för att motverka stress

- Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip är känd för att hinna med sitt hektiska schema och bolla småbarnsliv, entreprenörskap och driva en av Sveriges största bloggar. Nu avslöjar hon nyckeln till att hantera stressen.

Isabella Löwengrip har inte mer timmar på dygnet än en annan människa – men hennes hektiska schema kan nästan få en att tro det. Att strukturera och planera är a och o, men stressen kommer på köpet hur man än gör och nu ger hon sina bästa tips på hur man ska tänka för att hantera den.

"Stress är inget farligt kortsiktigt. Men det gäller att lyssna på kroppen och alltid ha en återhämtningsplan. Kan man inte återhämta sig blir man utbränd. Så enkelt är det", skriver Isabella Löwengrip.

Att planera in tid för aktiv återhämtning är alltså a och o. Men det gäller att du gör det rätt och hittar ditt sätt att återhämta dig på.

"Att lära sig att nyttja återhämtningen utan att tänka på måsten är avgörande för att återhämtningen ska få effekt. Annars är bortkastad tid", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Ett annat knep som Isabella tar till är att bryta upp om hon fastnat i stressen, för att sedan komma tillbaka en stund senare och vara mer fokuserad.

"Har förmiddagen varit stressad och inget har känts 100% så får man bryta. Lunch med en vän, promenad i solen, kaffe på en halvtimme och lyssna på en podd. Vad som helst. Sedan börja om och göra allt rätt", Skriver Isabella på bloggen.

Tror du att du är mer stressad än andra? Då borde du boka in en tid på din vårdcentral på en gång för att göra en undersökning. Flera tror även att man kan märka det i sina drömmar. Om du drömmer något av det i videon så kan det vara ett tecken på att du är alldeles för stressad:

Mer:

Så får du ditt drömjobb utan erfarenhet

6 saker du måste göra innan påskledigheten för att känna dig utvilad