Allt om Hermine Hold – Isabella Löwengrips nya varumärke

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Flera läsare har reagerat på att Isabella "Blondinbella" Löwengrip numera stylear sitt hår med ett hårband, och nu avslöjar hon orsaken bakom den nya looken.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har under den senaste tiden stylat sitt hår med hårband och flera läsare har undrat vart hårbanden kommer ifrån – men först nu avslöjar Isabella storyn bakom hårbanden.

Det är nämligen inte bara ett stilknep hon tagit till i jakten på en ny look, utan det ligger en tanke och orsak bakom den nya accessoar som använts flitigt den senaste tiden.

Bildkälla: Isabella Löwengrip

"Några av er har sett att jag har börjat använda hårband och väldigt många har frågat var dom är ifrån. Jag har inte kunnat avslöja det tills nu; hårbanden är en del av vårt nya bolag Hermine Hold", avslöjar nu Isabella på bloggen.

Det är Nordic Tech House och Ideal Of Swedens grundare som startat Hermine Hold som kommer ha fokus på håraccessoarer.

Bildkälla: Isabella Löwengrip

Och det finns en ganska fyndig förklaring bakom namnet på den nya satsningen.

"Gällande namnet så kände vi att det var dags för ett kvinnligt namn efter sociala medie-succérna Daniel Wellington och Tom Hope, därför Hermine Hold. Hermine betyder mäktig och stark och Hold står för hålla upp håret. Kul tyckte vi", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Det kommer inte dröja länge tills hårbanden finns ute till försäljning, se när de första accessoarerna släpps i spelaren ovan!

Bildkälla: Isabella Löwengrip

Mer:

Nu slutar H&M att sälja platspåsar – helt och hållet

Här är den hetaste skotrenden just nu