Bloggarnas bästa karriärstips för att hitta rätt och bli framgångsrik

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Modettes bloggare tipsar om hur du får ditt drömjobb, hur du gör för att hitta rätt i karriären och även hur du hanterar haters.

Att ta sig fram i karriären och bli framgångsrik är inte så svårt som det låter. Om du har rätt inställning och vet hur du ska tänka så kan du ta dig exakt vart du vill.

Modettes bloggare jobbar alla inom olika områden och sysslar med allt från juridik till make up och styling. Vi har frågat dem om deras bästa karriärtips, så gör dig redo för en stor dos av pepp och inspiration.

Bildkälla: Madeleine Björk som jobbar som ekonom och bröllop- och eventkoordinator.

– Mitt bästa karriärtips är att följa sina drömmar oavsett vad du drömmer om så ska du bara fightas för att komma det. Ibland tar det väldigt lång tid, men du kommer komma till toppen om du vill göra det, säger Jaime Sallmén som jobbar som butikschef.

Att våga följa sina drömmar är a och o. Men ibland räcker det inte att bara följa dem, utan man måste även våga jaga efter både drömmarna och efter jobben.

– Våga kontakta företag och människor för att visa vem du är och visa att du finns. Ingen kommer hitta dig utan du måste våga hitta dem, säger Evelina Sigetty som idag jobbar med influencern Margaux Dietz.

Men det krävs en hel del mod och styrka för att våga köra sitt race och då gäller det att krossa de där hjärnspökena.

Bildkälla: Isa Galvan som jobbar i mediebranschen på ett produktionsbolag.

– Försök slå bort de där tankarna att "vem tror hon att hon är". Om folk ska hata på att du gör vad du tror på och vill göra, så låt dem, säger Isa Galvan som jobbar med medieproduktion.

Låt dig inspireras ännu mer och hör alla svar i spelaren ovan.

Mer:

Bloggarnas bästa modetips som alla borde tänka på när de klär sig