Därför är din favoritkollega en av dina bästa vänner

Tacka din kollega för vänskapen
Därför är din kollega din bästa vän - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du en kollega du gillar lite extra mycket på ditt jobb? Då borde du ta tillfället i akt och tacka din kollega, för att den personen är en av dina bästa vänner.

1. För att du kan prata med din kollega om allt 

Ni kan prata skit om andra kollegor, om chefen och såklart om era privatliv. Din favoritkollega vet mer eller mindre allt om dig. 

2. För att ni umgås typ varje dag, 8 timmar om dygnet

Du umgås mer med din kollega än med din eventuella partner, eller andra vänner. Så att ni blir nära är inte så konstigt! 

Bildkälla: Unsplash


3. För att hen känner dig privat och som kollega

Dina vänner utanför jobbet vet inte hur du fungerar i en arbetsmiljö, men din kollega däremot vet hur du är på jobbet och i ditt privatliv. Din kollega har helt enkelt lärt sig skillnaden mellan din personlighet på jobbet och hemma, något hen är unik med i din umgängeskrets.

4. För att din kollega vet när det går bra för dig

Har du lyckats nå något mål på jobbet så är det ingen som vet hur glad du blir förutom din favoritkollega. Hen vet mer än någon annan hur hårt du jobbat, och hur tacksam du är över att få lite cred! 

5. För att din kollega alltid vill ditt bästa

Hen pushar dig innan du går in på möten, innan du ska hålla i ett föredrag eller dagar då du bara inte alls är på topp. Din favoritkollega vill alltid att du ska må bra, jämt! 

Bildkälla: Unsplash

6. För att din kollega är din fristad

Har du bråkat med en vän, familjemedlem eller partner så kan du gå till din kollega och prata av dig, för hen är inte involverad, därmed dömer hen inte. Du kan prata om allt och lite till med din kollega, en underbar fristad alltså! 

7. För att ditt liv skulle inte var lika roligt utan din kollega

Om du inte kan tänka dig att gå till jobbet om din kollega inte är där, så borde du tänka på hur mycket hen egentligen betyder för dig. Den kollegan gör din vardag mycket roligare, bättre och därmed är hen även en av dina bästa vänner, håll hårt i den personen!

Mer:

Här är detaljen som kan göra ditt CV betydligt mycket mer attraktivt

Gilla Modette på Facebook!