Så lyckas du i karriären som ung kvinna – enligt Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrips karriärstips - Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip är en av Sveriges mest framgångsrika unga kvinnor just nu. Hon driver flera bolag och vann priset "Näringslivets mäktigaste kvinna" 2018. Nu delar hon med sig av sina expertråd för att lyckas i karriären som ung kvinna.

Isabella Löwengrip är 27-åringen som har ett rejält CV i bagaget. Hon har startat och drivit flera olika bolag genom åren, och nu på senaste gör hon kanske mest succé med sitt egna skönhetsmärke "Löwengrips".

Hon har bloggat sedan hon var 14 år, och allt började under namnet "Blondinbella". Sedan har hon gjort en rejäl varumärkesresa och tidigare i år vann hon prestigefyllda priset "Näringslivet mäktigaste kvinna". 

I bloggen får vi följa med och se henne kombinera livet som småbarnsmamma och karriärskvinna, något som är otroligt inspirerande för många.

Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip

Med Instagrams nya uppdatering kan vi nu ställa frågor till våra följare via insta story, och när Isabella gjorde det så fick hon såklart flera frågor om just karriären. 

"Ditt bästa tips för unga kvinnor som vill lyckas?" var en fråga, och Isabellas svar är så inspirerande. 

"Var din bästa vän. Bry dig inte om andras åsikter. Tänk stort redan från början. Bjud ut framgångsrika personer på lunch och inspireras. Slösa inte din energi, ta till vara på den och var rädd om den. Skriv ner dina mål och läs dem varje jävla dag", skriver hon på Instagram.

Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip

Mer:

Isabella Löwengrip är singel igen – därför tog det slut med Hampus

Gilla Modette på Facebook!