Isabella Löwengrip är singel igen – därför tog det slut med Hampus

Dela på Pinterest
Det var i maj tidigare i år som Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo gick ut offentligt med att de är ett par. Men nu, någon månad senare, berättar Isabella att paret gått skilda vägar.

Just nu befinner sig Isabella "Blondinbella" Löwengrip i Visby, Gotland, tillsammans med politiker och andra toppar inom näringslivet – det är nämligen Almedalsveckan som pågår, och Isabella är givetvis på plats tillsammans med hela sitt team.

Bildkälla: Isabellalowengrip.se

Men hon har inte pojkvännen Hampus Jarlbo med sig, och det finns en anledning till det. 

Det var i maj tidigare i år som paret gick ut offentligt, nästan exakt ett år efter att Isabella och exmaken Odd Spångberg berättat att de skiljer sig. De visade upp sig på UNICEF-galan i Stockholm och då berättade Isabella att hon var jättekär.

"Jag vill att ni ska veta att han gör mig lycklig. Vi är två lika själar som har mötts", skrev hon tidigare i sin blogg

Bildkälla: Stella Pictures

Men, redan efter några månader har paret alltså gått skilda vägar. I en intervju med Expressen på plats i Almedalen berättar Isabella om uppbrottet.

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, säger Isabella Löwengrip till Expressen.

Bildkälla: Isabellalowengrip.se

Orsaken till uppbrottet är alltså Isabellas hektiska liv, och att det kan vara svårt som partner att hänga med.

– Jag tror det är svårt att orka med mitt tempo, och så ska man hela tiden stå bredvid, den är tuff, säger hon till Expressen.

Mer:

Här är allt som hänt mellan Isabella Löwengrip och Odd Spångberg

Gilla Modette på Facebook!