Så mycket pengar spenderade Kylie Jenner på sitt löshår

Kylie Jenners frisör har avslöjat hur mycket pengar Kylie spenderar på sitt hår. - Foto: Instagram/Kylie Jenner
Dela på Pinterest
Kylie Jenner är känd för sina många olika peruker och hon byter frisyr oftare än vad många byter underkläder – och det kostar galet mycket pengar.

Det kostar att ligga på topp för superstjärnan Kylie Jenner. Att gå till frisören är ju inte direkt billigt, tänk då vad det måste kosta för Kylie som byter frisyr typ fem gånger om dagen. Nästan.

Inte nog med att hon färgar om det och klipper sig, hon sätter i löshår, plockar ut det och ofta bär hon hela peruker. Då springer det lätt iväg hos frisören och blir dyrt.

Under Kylies födelsedag så hade hon stylat sin look med en lång, lång, lång hästsvans och nu avslöjar frisören hur mycket partylooken kostade.

När Kylie Jenner firade 21 år så såg hon till att maxa sin outfit ordentligt. Bild: Instagram/Kylie Jenner

I en Intervju med Refinery29 så berättar frisören, Violet Teriti, att håret som Kylie bar på festen är slaviskt hår från Ryssland.

"Det finns inget bättre än det håret eftersom det är det enda håret som inte behöver blekas och processas så många gånger, eller tonas och göras glansigare – det är naturligt blekt", säger Violet.

Att kopiera Kylies frisyr kommer kosta dig dyrt, enligt hennes frisör. Bild: Instagram/Kylie Jenner

Nästan ett halvt kilo hår gick åt för att skapa håruppsättningen. Så det är tur att Kylie är en av världens rikaste människor. För det är inte gratis med så mycket hår.

"Kylies hår vägde ungefär 400 gram, vilket jag brukar sälja för 6 000-8 000 dollar", säger Violet i intervjun.

Och det låter kanske inte så mycket för värden. Men i svenska kronor motsvarar det hela 55 000-73 000 kronor. Vilket är mer än vad vi kommer lägga på vårt hår under en hel livsstid. Nästan.

Mer:

Därför vill inte Kylie Jenner visa sig utan pojkvännen Travis Scott

Bilden på Kylie Jenners ansikte utan fillers hyllas av fansen