Så får du igång motivationen – enligt Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip tipsar om hur du får igång motivationen. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
I ett blogginlägg tipsar framgångsrika Isabella Löwengrip sina följare hur man får igång motivationen på en trött måndag.

Entreprenören och influencern Isabella "Blondinbella" Löwengrip är idag en av Sveriges mest framgångsrika kvinnor. Endast 27 år gammal har Isabella byggt upp ett eget imperium samt startat och drivit flera olika bolag. Isabella Löwengrip som har varit hårt arbetande sedan hon var 14 år gammal, då hon slog igenom med bloggen "Blondinbella", har gett motivation och framgång ett nytt ansikte. 

Isabella Löwengrip är idag en av Sveriges mest framgångsrika kvinnor. Bildkälla: Isabella Löwengrip

På Isabella Löwengrips blogg får vi läsa om livet som ensamstående småbarnsmamma och karriärskvinna. Genom bloggen och Instagram inspirerar Isabella dagligen tusentals personer, då en och annan säkerligen drömmer om ett liv likt hennes. 

Isabella är en förebild för många unga tjejer och inspirerar dagligen tusentals. Bildkälla: Isabella Löwengrip

Efter att ha varit på affärsresa i London skrev Isabella Löwengrip nyligen ett blogginlägg om att få igång motivationen, vilket kan behövas efter semestrar och inför hösten. 

"Jag har ett litet tips angående att få igång motivationen; och det är att fråga sig själv 'What are you fighting for?'", skriver Isabella Löwengrip i inlägget. 

Isabella Löwengrip driver många av sina bolag tillsammans med Pingis Hadenius. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Så när motivationen sviker bör du fråga dig själv vad det är du kämpar för, och vad du vill med livet. På så vis kan det vara lättare att få rätsida på vad det är du vill uppnå och göra. 

"Helt plötsligt väller det upp tankar och känslor. Vad är det du egentligen vill med livet? För min egen del kan listan göras lång. Men självständighet och att vara oberoende står högst upp. Det är ett liv jag gärna sliter för att få ha", avslutar Isabella Löwengrip inlägget med.

Läs mer:

Isabella Löwengrips nya lyxiga liv – som får fansen att rasa