Isabella Löwengrips nya lyxiga liv – som får fansen att rasa

Isabella Löwengrip avslöjar hur mycket pengar det finns på barnens sparkonton
Isabella Löwengrip berättar om förändringarna i livet. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrips framgång är en riktig saga. Idag får vi se henne ta emot utmärkande priser på galor, köpa fina bilar och åka på lyxiga semestrar. Men de som följt henne länge har nu fått nog.

I Isabellas senaste blogginlägg svarar entreprenören på en kommentar hon fått av en trogen följare som berättar för henne att hon saknar balansen, ärligheten och verkligheten som en gång skildrades i bloggen. Hon menar på att Isabellas blogg numera känns som en levande reklamkampanj för Isabellas brand "Löwengrip". 

"Din blogg är inte längre vad den var, någon sorts peppande dagbok, utan nu är den ett skrytvaruhus lik fashionbloggarna. Fina resor, fina bilar, fina prylar, fin mat, hemliga män. Håret fönat, ansiktet makeat, hängbröst borta och kilona rasat.", skriver Isabellas följare.

Bild: Isabella har idag skapat sitt drömliv och har bland annat en egen makeup-artist som sminkar henne varje morgon. Bildkälla: Isabella Löwengrip

I ett personligt inlägg skriver Isabella Löwengrip nu om det nya livet. Skillnaden mellan det nya och det gamla livet, som hon levde när hon var gift med exmaken Odd Spångberg, och hur det var att hitta en ro i kroppen som sedan kom att bli hennes styrka. 

"Det livet jag levde som gift och nybliven mamma skiljer sig mycket från den vardag jag har skapat åt mig själv efteråt. För några år sedan var det Let's Dance, tacofredagar, smågodis, mängder av marabou, amningsappar, läckande bröst och knut på huvudet.", skriver Isabella Löwengrip i blogginlägget

Bild: Isabella Löwengrip visar hur livet såg ut som nybliven mamma. Bildkälla: Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip menar att hon var lika lycklig då som hon är nu, men att livet ändras. Hon ville ha en förändring och vara sann mot sig själv. Tryggheten med att leva i en tvåsamhet var inget hon längre ville ha, vilket resulterade i att hon valde att skilja sig från barnen Gillis och Sallys pappa, Odd. 

"Alla mina skisser på hur jag ville att livet skulle se ut – Blev så. Jag vill leva ett liv där jag får jobba och få vara med mina barn. Outsourca så mycket jag kan runt det. På ett års tid skapade jag mig mitt drömliv och idag lever jag det. Jag har en enorm frihet och jag skäms inte ett dugg över att jag tjänar pengar eller lever ett flådigt liv. Jag har ordnat det själv.", skriver Isabella fortsättningsvis i inlägget. 


Bild: Isabella berättar i blogginlägget att det här bara är början på hennes livsresa. Bildkälla: Isabella Löwengrip

Entreprenören fortsätter inlägget med att informera att om det sticker i ögonen nu så kommer det sticka ännu mer i framtiden. Henens livsresa har precis börjat och hon menar att även om alla läsare inte backar hennes sätt att leva så hoppas hon att de istället kan se hennes förmåga att förändra och bli inspirerad att förändra sina egna liv. 

Bild: Isabella tillsammans med barnen Gillis och Sally. Bildkälla: Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip tar även tillfället i akt och avslöjar hur barnen Gillis, snart fem år, och dottern Sallys, tre år, bankkonton ser ut.

"Mina barn har redan ett sju siffrigt belopp på sina konton som väntar på de när de blir 25 år. Det är jag stolt över att ha gjort möjligt som 27 åring", skriver Isabella Löwengrip.

Läs mer:

Isabella Löwengrip hintar om vem hennes nya kärlek är – på Instagram

Så lyckas du i karriären som ung kvinna – enligt Isabella Löwengrip