Isabella "Blondinbella" Löwengrip – så mycket tjänar hon

Isabella Löwengrip utanför Grand Hotel
Isabella Löwengrips årsinkomst för 2017 är ute – så här mycket pengar tjänar hon - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip är känd för att vara en av de största entreprenörerna inom den svenska bloggeliten och nu står det klart vad hon tjänar.

Entreprenören och Influencern Isabella "Blondinbella" Löwengrip tjänar multum på sina kanaler och öppnar bolag till höger och vänster. Men vad tar egentligen en av Sveriges främsta bloggdrottningar ut i lön?

Isabella driver inte bara en stor blogg, hon har flertalet bolag och investerar dessutom i flera bolag. Trots sin unga ålder på 27 år så har hon redan dragit in stora pengar och här om veckan blev hon dessutom ägare till ett nytt designerhus på Lidingö. Isabellas nuvarande hus ligger ute till försäljning för flera miljoner.

Huset hon bor i nu har dessutom fått rekordmånga visningar på hemmet och du vill garanterat inte missa bilderna på drömlyan som du kan hitta här!

Under 2017 tog inte Isabella ut någon lön från sitt bolag Löwengrip Beauty AB, men resultatet för bolaget ska ha landat på 640 000 kronor efter sin omsättning som låg på hela 47,3 miljoner kronor skriver Di Digital.

Isabella Löwengrip driver bland annat beautymärket Löwengrip. Bild: Isabella Löwengrip.

Även om Isabella inte tog ut någon utdelning från Löwengrip Beauty AB så stod hon inte utan inkomst förra året.

Från ISPI Holding AB som Isabella driver med Pingis Hadenius kunde en utdelning på 3 miljoner tas ut från bolaget, även om bolaget endast omsatte 930 000 kronor förra året.

Isabella Löwengrip är en av Sveriges bäst betalda influencers.

Isabella tog även ut en liten bit av kakan från sitt bolag Nordic Tech House som förra året omsatte 7,1 miljoner. Där plockade Isabella ut en summa på 525 000 kronor under 2017 skriver Di Digital.

Mycket har hänt i bloggvärlden på bara några få år. Se hur mycket den svenska bloggeliten tjänade under 2015 i videon nedan:

Det råder ingen tvekan om att det är brudar med riktig power som just nu toppar listorna över bäst betalda Influencers i Sverige. Vi har även skrivit om hur mycket stjärnan Bianca Ingrossos bolag omsatte förra året, och hur mycket av det som plockades ut i vinst. Det kan du läsa mer om här!