Isabella Löwengrip säljer lyxhuset på Lidingö – så mycket kostar det

Bild från Isabellas hus, Isabella "Blondinbella" Löwengrip
Isabella Löwengrips lyxvilla på Lidingö är till salu. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Det händer mycket i och runt Isabella Löwengrips liv. För några dagar sedan berättade hon att det är dags för henne och barnen att flytta vidare.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är ofta i ropet och skapar stora rubriker. Inte minst nu, då hennes lyxvilla på Lidingö är till salu på Hemnet. Inte nog med att hon säljer huset, hon har även köpt en ännu lyxigare villa för nästan 30 miljoner kronor, som går att styra från telefonen.

För bara några dagar sedan hade Isabellas nuvarande hem, som är till salu, visats nästan en kvarts miljon gånger. Det innebär att lyxvillan på Lidingö förra veckan var Hemnets andra mest visade hem. Det är kanske inte konstigt med tanke på att det är Isabella Löwengrips hem och hela huset andas lyx.

Isabella Löwengrips lyxhus är till salu. Bildkälla: Gadelius/Johan Holmgren

"Det är verkligen ett underbart hem som jag alltid kommer att minnas tillbaka till. Visst finns det jobbiga minnen förknippat med skilsmässan men jag kommer mest komma ihåg känslan av styrka. Att jag tog mig igenom något fruktansvärt tungt och mitt hus blev en plats där jag hämtade styrka. Jag fixade det.", skriver Isabella Löwengrip om känslorna kring flytten i ett blogginlägg.

I ett av rummen finner du en walk in closet. Bildkälla: Gadelius/Johan Holmgren

Söndagen den 26 augusti kl. 15 och måndagen den 27 augusti kl. 19, kommer fastighetsbyrån Gadeilus att ha visning på Isabella Löwengrips hus. Villans boarea är 195 kvm och tomten är 521 kvm stor, det är en tvåplans villa med 4-5 sovrum, två badrum och separat gästtoalett. Utöver det har villan även en planlösning med två stora sällskapsytor. Det lyxiga huset ligger ute till försäljning för 11 900 000 kronor. 

Isabella Löwengrips lyxiga sovrum. Bildkälla: Gadelius/Johan Holmgren

"Jag har älskat stunderna när jag nattat barnen, tagit ett bad, valt en mysig pyjamas inne i min walk in closet och gått ner och gjort en kopp té. Sedan har jag satt mig i soffan uppe eller nere, valt en bra playlist och jobbat på.", skriver Isabella om huset.

Vi kan minst sagt förstå att detta huset är ett betydelsefullt hem för Isabella Löwengrip. Vill du se hur hennes nya lyxvilla ser ut? Kolla då i videon ovan.

Läs mer:

Så lyckas du i karriären som ung kvinna – enligt Isabella Löwengrip