Linn Ahlborg avslöjar sitt nya projekt: släpper en egen produkt

Bilden är delad i två. Till höger är det en selfie på Linn och till vänster står Linn på gatan i en fuskpäls.
Nu avslöjar Linn Ahlborg sitt hemliga projekt och hon kommer släppa en egen produkt. - Foto: Bildkälla: Instagram/Linn Ahlborg
Dela på Pinterest
Om du älskar Linn Ahlborg så kommer den här nyheten få dig att jubla. Nu avslöjar hon nämligen att hon kommer lansera egna produkter.

19-åriga youtubstjärnan Linn Ahlborg släpper nu nyheten alla väntat på – hon ska släppa en egen produkt. Tidigare har Linns fans kunnat gottat sig i kläder från Na-kd som Linn designat ihop med modejätten. Men framöver så väntar ännu större saker.

Det stora arbetet drar igång först den här veckan så det lär dröja ett tag innan alla får se slutresultatet. Allt verkar nämligen inte vara spikat än.

På bloggen ber nu Linn om hjälp från läsarna med att ta fram ett produktnamn.

"Vad förknippar ni mig med? Något speciellt ord eller sak som får er att tänka på mig? Ni bara nej? Men hahaha behöver hjälp att namnge en produkt (oj nu kanske jag sa för mycket) och jag vill ju att det ska bli personligt, men har svårt att klura ut vad den personliga touchen skulle vara, då det ändå måste låta snyggt liksom", skriver Linn på Bloggen.

Linn Ahlborg berättar på bloggen om produktsläppet. Bildkälla: Instagram/Linn Ahlborg

Så vad vi vet än så länge är att en produkt från Linn är på gång, den behöver ett namn som är förknippat med henne och vi kan nog vänta oss en hel del sneak peaks på hennes kanaler framöver.

Om det har med skönhet, inredning eller mode att göra kvarstår ännu att se. Men med tanke på Linns drömmiga lägenhet så hade vi gärna velat se inredning designat av Linn her self!

Linn bor nämligen i en av Stockholms finaste (och kanske en av de dyraste?) lägenheter. Om du inte spanat in den ännu så är det hög tid att göra det. Spana in videon nedanför för att se pris, storlek och allt annat du någonsin undrat!