Linn Ahlborg

Linn Ahlborg är en av Sveriges största influencers med över 600 tusen följare på Instagram och 460 tusen prenumeranter på Youtube. 


Linn är född den 4 september 1999 och är 1,75 meter lång. Hon är uppväxt med sina föräldrar och storebror William i Gävle. 


Hennes pappa, Jonas, har en Instagram-sida med över 120 tusen följare. Där laddar han upp inlägg fyllda med humor som uppskattas av många. Linns mamma, Linda, brukar dyka upp i vissa vloggar men håller gärna lägre profil än resten av familjen. 


Storbror William är väldigt efterfrågad av Linns tittare. Därför har han några gånger tagit över vloggen och då fick man följa med på hans vardag. Den var främst fylld med hockey och tid spenderat med vänner inklusive Linns ex Filip Ekdahl. I studentpresent fick William en dyr Rolex klocka av Linn. 


Linn började ladda upp videos på plattformen Youtube när hon var väldigt ung, men det tog några år innan hon slog igenom. 2014 vann hon guldtuben under kategorin årets livsstils-kanal. Idag har hon ett egen företag under namnet Linn Ahlborg AB. 


Hon har även gjort flera kollektioner med stora företag som NA-KD och Rebecca Stella som har gjort succé. 2018 hade hennes blogg flest visningar på hemsidan NOUW med ungefär 900.000 visningar varje vecka. 


2018 flyttade Linn ner till huvudstaden, Stockholm. Hon förklarade att hon i Stockholm hade fler möjligheter att växa då allt från event till viktiga möten var närmre. Idag lever Linn ut sina bästa år som singel.
linn ahlborg

1