Ariana Grandes tatuering för Pete Davidson – nu täcker hon över den

Ariana Grand och Pete Davidson, Ariana Grande
Ariana Grande täcker tatuering - Foto: Evan Agostini/AP/TT,Eric Liebowitz/AP/TT
Dela på Pinterest
Ariana Grande och Pete Davidson skaffade matchande tatueringar precis när de förlovade sig. Och nu har Ariana täckt över det.

Tatueringar och kärlek i all ära, men vad gör man egentligen när det tar slut med den man älskar och man har gjort en matchande tatuering tillsammans? Ja, varför inte fråga Ariana Grande och exet Pete Davidson?

Ariana och Pete blev blixtkära i varandra i början på maj och sedan dess gick det fort för paret att gå från dejting till förlovning. Man kan minst sagt säga att de var väldigt impulsiva då de under en kort tid hann förlova sig, köpa en gemensam gris och gjorde matchande tatueringar. 

Ariana Grande och exet Pete Davidson på VMA 2018. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Men för mindre än en månad sedan gick de ut med att de valt att bryta förlovningen. Och anledningen? Det var inte rätt tajming för en relation för någon av dem. 

Under förhållandet passade paret på att gadda sig några gånger och tillsammans tatuerade de in "Reborn", Ariana valde att sätta sin tatuering på den vänstra tummen. 

Men i en av hennes senaste stories på Instagram kan vi se att det inte finns någon "Reborn" text kvar. Popartisten har nämligen täckt den med vad som ser ut att vara en fjäder eller en kvist med lavendel. 
Arianas nya gadd på den vänstra tummen. Bildkälla: Instagram/arianagrande

"Reborn"-tatueringen är dock inte den enda som Ariana har tillägnat exet Pete. Den första tatueringen som var en kärleksgest till komikern satt på ringfingret. Ariana hade då tatuerat in "Pete" i kursivstil, en tatuering som hon för bara några dagar sedan täckte med ett plåster. 

Så här i efterhand verkar inte Ariana helt nöjd över beslutet att skaffa tatueringar tillägnade Pete, men det är ju alltid lätt att vara efterklok. Vi måste ändå ge henne att hon kom på en fin och smart cover-up tatuering för "Reborn". 

Är du nyfiken på vad som mer har hänt i Ariana Grandes kärleksliv det senaste åren? I videon nedan får du all juicy gossip om hennes kärleksliv. 

Läs också:

Här är Ariana Grandes galna förvandling – från 2009 till 2017

Ariana Grande och Pete Davidson gör slut – bryter förlovningen