Ariana Grande och Pete Davidson gör slut – bryter förlovningen

Pete Davidson & Ariana Grande avslutar relationen
Nu går de skilda vägar. - Foto: Instagram/petedavidsons/stellapictures
Dela på Pinterest
Paret blev blixtkära och förlovade sig bara några veckor efter att de började dejta. Men nu verkar Ariana Grandes och Pete Davidsons kärlekssaga vara över.

Ariana Grande och Pete Davidson träffades i våras och blev upp över öronen förälskade i varandra. Paret började dejta officiellt i maj och bara några veckor senare avslöjades det att turturduvorna även valt att förlova sig. De har till och med adopterat en gris tillsammans vid namn Piggy Smallz. 

Bildkälla: Stella Pictures

Men under helgen bestämde sig Ariana och Pete för att avsluta sin relation, enligt TMZ. Anledningen är att de båda kände att det inte var rätt tajming att vara i en relation just nu. De berättar dock att känslorna för varandra fortfarande finns kvar, men inte på ett romantiskt plan. De säger även att dem inte utesluter att det skulle kunna bli något mellan dom i framtiden. 

Ariana och Pete ska ha setts tillsammans senast under förra veckan. Men nu ska förlovningen vara bruten, och det var ingen billig ring Ariana hade på fingret. Över 800 000 kronor kostade den. 

Bildkälla: Stella Pictures

Även om Ariana och Pete verkat superkära har förhållandet kantats av en hel del drama. Inte minst har det varit tufft för Ariana, vars ex-pojkvän Mac Miller dog av en överdos tidigare i september. Detta tog väldigt hårt på popstjärnan, och som om inte det vore nog så har hon fått utstå en hel del hat där fans anklagar Ariana för att vara orsaken till Mac Miller's bortgång. 

Mac Miller. Bildkälla: TT/Owen Sweeney

Pete Davidson har diagnosen borderline personlighetsstörning, vilket gjorde att Petes egen mamma till en början var väldigt tveksam till förlovningen, då hon var orolig över att förlovningen skulle ha dålig inverkan på Petes mentala hälsa.

I slutet av september skrev Ariana en tweet där hon bad om att få åtminstone en okej dag. 

Vill du veta mer om dramat kring Mac Miller, Ariana Grande och Pete Davidson? Här kan du läsa allt som har hänt. 

Ett annat kändispar som inte var långsamma med att förlova sig var Justin Bieber och Hailey Baldwin. Spana in videon nedan för att se hur Hailey tänker kring livet med Justin.