Mischa Barton klar för nya upplagan av The Hills: New Beginnings

Bilden är ett montage. Med Marissa och Ryan från The OC och till vänster ser vi hur Mischa Barton ser ut idag.
Mischa Barton är klar för nya säsongen av "The Hills: New Beginnings" med premiär 2019. - Foto: Mischa Barton och The OC.
Dela på Pinterest
En ny upplaga av The Hills är på gång och som om den nyheten inte kunde bli bättre så avslöjas nu även att Mischa Barton kommer vara med i den nya realityserien.

Mischa Barton och The Hills är båda två stora inslag i vår uppväxt under 10-talet. Men nu gör de båda come back i våra liv – tillsammans.

Mischa Barton har gått ut med att MTV har hört av sig och frågat om hon vill vara med i deras nya upplaga av "The Hills" och till vår stora glädje tackade hon ja!

I en video på Instagram skriver Mischa att hemligheten är ute...

"Hemligheten är ute. Jag ansluter mig till The Hills-castet. När MTV gav mig chansen att bli en del av reality showen som var inspirerad av The OC, kändes det som den perfekta chansen för ett oemotståndligt inbjudande nytt kapitel", skrev Mischa i sitt Instagram Inlägg.

Mischa håller just nu på att spela in "The Hills: New Beginnings". Bild: Instagram/Mischa Barton.

Men Mischa är inte det enda bekanta ansiktet i "The Hills: New Beginnings".

I serien kommer även veteranerna Heidi Montag, Spencer Pratt, Audrina Patridge, Jason Wahler, Brody Jenner och Whitney Port vara med.

Dessutom kommer Spencers lillasyster Stephanie Pratt göra debut i programmet. Hur spännande?!

Vi väntar såklart med spänning på den nya säsongen som började spelas in under oktober 2018. Själva serien förväntas ha premiär på MTV någon gång under 2019 – vilket i skrivande stund är väldigt snart.

Mycket har hänt efter att den första upplagan av The Hills slutade sändas. Nu har det gått mer än 8 år sen det sista avsnittet sändes och deras looks har förändrats en hel del. Se om du känner igen de gamla karaktärerna i The Hills i videon nedanför. 

Mer:

Se vad som hände de andra stjärnorna i The OC – år efter programmet här!

13 hjärtkrossande scener vi minns från The OC