En av alla de saker som många oroar flera är teknikens påverkan på arbetsmarknaden. Fler och fler jobb automatiseras och i framtiden förutspås det att vissa yrken kommer att kunna skötas helt av artificiell intelligens.
Arbetslöshet och psykisk ohälsa går ofta hand i hand och diskussionen kring det och framtidens arbetsmarknad har legat till grunden för en stor studie som genomförts vid universiteten Cambridge och Salford.
Studien har samlat data från cirka 70 000 personer som deltagit i undersökningen mellan 2009 och 2018. I studien har man utforskat kopplingen mellan ändrade arbetstimmar och mental hälsa.
"Om det inte finns nog (med jobb) åt alla som vill jobba heltid så kommer vi behöva tänka över de rådande normerna", sa Dr Daiga Kamerade som var studiens första författare från Salford.
Åtta timmars lång arbetsvecka
Den optimala arbetstiden under en arbetsvecka visade sig vara åtta timmar, alltså en arbetsdag.
Ja, det låter kanske galet med bara en arbetsdag på åtta timmar, alternativt två timmar per dag. Men det kan komma att bli en lösning i framtiden för att sysselsätta fler och öka psykisk hälsa även om jobben skulle minska.
"Det här skulle inkludera omfördelningen av arbetstimmar, så att alla kan få de mentala fördelarna med att ha ett jobb, även om det betyder att vi alla jobbar mycket kortare arbetsveckor, säger Dr Dagia till Indipendent.
Studien visar fler än åtta arbetstimmar inte skulle boosta den psykiska hälsan ytterligare. Så åtta arbetstimmar hade varit optimalt för den anställdes psykiska hälsa.
Idag upplever många däremot stress på sin arbetsplats. Vi har listat sju knep som kan minska stressen, se de bästa tipsen i videon nedanför.
Mer: