Nu berättar Bianca Ingrosso om framtidsdrömmarna

Bianca Ingrosso om framtiden
Bianca berättar nu om framtidsdrömmarna. - Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso avslöjar nu sitt nästa steg i karriären och berättar om sina framtidsplaner som innehåller både barn och familj.

Bianca Ingrosso har många bollar i luften och är just nu aktuell i Wahlgrens värld och arbetar kontinuerligt med sitt bolag CAIA Cosmetics som säljer sminkprodukter. Förra årets omsatte hennes egna bolag hela 17 miljoner kronor och i 20 november förra året lanserade hon CAIA Cosmetics som på en månad drog in 8,7 miljoner kronor, berättar Breakit.

I Breakits podcast avslöjar nu Bianca även sitt nästa steg i karriären – hon vill börja investera i andra bolag.

– Jag drivs inte så mycket av att bli konstant rikare utan det skulle vara ett bolag som värnar om viktiga saker, om det är ett bolag som är miljövänligt eller om det är ett bolag som jobbar mot psykisk ohälsa, säger hon i intervjun.

Hoppas på familj och barn

Idag har Bianca mer eller mindre varje dag planerad och i framtiden hoppas hon att hon kan lägga mer tid på att utveckla sina bolag.

– Jag önskade att jag hade mer än två dagar i veckan till CAIA, och att jag har samma team som jag har nu, säger hon i podden. 

Men hur ser framtiden ut för entreprenören Bianca Ingrosso? Vad händer om fem, tio år? 

– Då hoppas jag att jag har en familj, att jag har något barn, att jag får fortsätta jobba med det jag gör idag, berättar hon.

Och hon hoppas det hårda jobbet ska löna sig. 

– Jag har inga siffermål, men så länge jag är ekonomisk oberoende är jag nöjd, säger hon.


Vi ser ganska ofta Melina i samma sällskap med Bianca. Men hur mycket vet du om henne egentligen? Ta reda på mer i videon nedan. 

Mer:

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge – 5 saker du vill veta